Novinka z Netflixu: Seriál Toy Boy nabízí španělský temperament a strip-taneční číslo v každé epizodě

Novinka z Netflixu: Seriál Toy Boy nabízí španělský temperament a strip-taneční číslo v každé epizodě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Druhá série, která 11. února přistane na Netflixu, bude ještě žhavější než ta první. Na obrazovky se vrací bývalá španělská fotbalová hvězda, aby to opět roztočila, a to nejen na pódiu.

Znovu tak ožije příběh striptéra, ale tentokrát už jeho smyslem života nejsou nekonečné večírky a postele bohatých žen. Chce znát skutečnou pravdu o událostech, které mu změnily život.

V hlavní roli se představí oblíbený španělský herec a bývalý nadějný fotbalista Jesús Mosquera, který už před časem pověsil kopačky na hřebík a dal se na umění. V seriálu vytvořil postavu Huga Beltrána, mladého, pohledného a bezstarostného striptéra, který měl zálibu v bohatých ženách. A to se mu vymstilo.

V první sérii se Hugo jednoho rána probudil na plachetnici vedle mrtvoly muže. Šlo o manžela jedné z jeho klientek, Macareny (Cristina Castaño). Macarena je velice vlivná a nebezpečná žena a Hugo pěkně užíval. To se mu ale nevyplatilo. U soudu mu jeho nevinu nikdo nevěřil a ze soudní síně odcházel s trestem 15 let. Na lodi byl sám a netušil, co se stalo předchozího večera.

Uplynulo sedm let a před vězněm Hugem se zjevila mladá právnička Trina, která mu navrhla znovuotevření procesu a prokázání jeho neviny. Hugo už dávno přestal na spravedlnost věřit, ale mladé ženě dal svolení a za pár týdnů byl z vězení venku.

Rozhodl se druhou šanci na nový začátek nepromarnit a zjistit, jak to všechno vlastně bylo. Jenže čím víc bude do událostí pronikat, tím bude překvapenější, v jakém světě žije.

Druhá řada má osm epizod. Nabízí divákům krásné pobřežní lokace na Costa del Sole a také celou řadu nových tváří. A Hugo bude opět vtažený do světa mocných lidí, zkorumpovaných policistu, nebezpečných žen a divoké zábavy.

Zajímavostí je, že stejně jako tomu bylo u španělského seriálu Papírový dům, teprve Netflix seriál zpopularizoval. Právě na jeho popud se španělská produkce rozhodla natočit pokračování.

Jak uvádí fueradeseries.com, druhá řada přijde s pořádnou dávkou erotiky, intrik a napětí. První série se po premiéře v řadě zemí držela týdny v TOP 10.

 

Zdroj: