Kvíz: Seriál Přátelé - pamatujete si důležité momenty a lidi v Racheliině životě? Zkuste si náš kvíz a uvidíte

Kvíz: Seriál Přátelé - pamatujete si důležité momenty a lidi v Racheliině životě? Zkuste si náš kvíz a uvidíte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbený seriál Přátelé o šestici přátel stále umí pobavit. Jednou z hlavních postav je Rachel, celým jménem Rachel Karen Greenová, přátelská a empatická kráska, která je i tak trochu rozmazlená.

Nezapomenutelná šestice přátel

Je vůbec nutné seriál představovat? Pravděpodobně se jedná o nejoblíbenější a nejprofláklejší seriál všech dob. Snad každý, kdo ho zná, ho viděl několikrát, protože jednou je málo. A pokud ho někdo náhodou nezná, základní děj a postavy stejně pochytil, protože o seriálu Přátelé už slyšel mnohokrát vyprávět. Seriál sleduje šestici přátel z New Yorku, která randí a pokouší se o vážné vztahy. Kromě toho také milují vysedávání v kavárně a diskuze o vážných i nevážných věcech.

Mezi šestici přátel patří šéfkuchařka a milovnice pořádku Monica Gellerová, její milý bratr Ross Geller, povoláním paleontolog, střeštěná muzikantka a masérka Phoebe Buffayová, vtipálek Chandler Bing, který dělá takové povolání, které si snad nikdo nezapamatuje, Chandlerův spolubydlící a kamarád Joey Tribbiani, který by se rád stal hercem, ale spíše se mu daří balit holky, než získávat nové role.

Rachel Karen Greenová

A v neposlední řadě je tu překrásná Rachel Greenová, která nezkazí žádnou srandu. Rachel má řadu pozitivních vlastností – je velmi empatická, přátelská, je oporou každému z přátel. Každého z nich ráda vyslechne a rovněž se upřímně raduje z jejich úspěchů. Miluje svou práci v módním průmyslu.

Kromě kladů má ale i pár slabších stránek. Klasikou přátel je asi to, že Rachel je zkrátka tak trochu rozmazlená, což je i fráze, kterou použije Ross na seznamu pro a proti, když zvažuje, jestli má chodit se svou současnou přítelkyní, nebo se s ní rozejít a začít chodit právě s Rachel. Rachel je také občas netrpělivá a umí být hysterická. Je ráda, když dosáhne svého, především pokud se jedná o muže, konkrétně Rosse, se kterým mají komplikovaný vztah snad po celou dobu seriálu. Rachel ho často svádí, i když je zrovna zadaný, třeba jen proto, že si zrovna teď uvědomila, že ho miluje. Herečka Jennifer Aniston ji ale ztvárnila tak úchvatně, že pro Rachel zkrátka musíte mít pochopení a vše jí odpustíte.

Rachel je skvělou osobou, která do šestice přátel dodává tak akorát drama i lásky, aby vás seriál bavil. Bez každého jednoho z nich by už to nebyli ti praví Přátelé.

Zdroje článku: