Robert Urban ze seriálu ZOO pomáhá nemocným dětem i jejich rodičům

Robert Urban ze seriálu ZOO pomáhá nemocným dětem i jejich rodičům
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Roberta Urbana můžete vidět v roli soudce v primáckém seriálu ZOO. Právě tato postava mu zajistila popularitu, kterou se snaží využívat nejen ve svůj, ale také v prospěch těch, kteří to potřebují nejvíce. 

Robert Urban se snaží využít popularitu k dobrým věcem

Robert se společně s účastnicemi Dívky roku rozhodl podpořit mladou maminku s dcerou Kristinou, která je těžce nemocná. Z toho důvodu vložil na svůj Instagram příspěvek, ve kterém se dozvíte, jaká částka byla darována. Součástí byl i snímek, na kterém je nejen sám Robert, ale také maminka s Kristinkou a krásné mladé dívky. 

„Tenhle týden jsme s vítězkami Dívky roku předali šek s více než 80 000 Kč nejstatečnějším holkám, co znám. Kristince a její mámě…“ doplnil snímek krátkým a výstižným textem. Na snímku se Robert usmívá, stejně jako další účastníci. Malá Kristinka drží v rukou obrovského plyšáka. 

V komentářích pak fanynky posílaly hlavně srdíčka jako ukázku toho, že dělá dobrou věc. Jedna z nich se zmínila také o jeho roli soudce v seriálu. Robert jako soudce Petr totiž nemá štěstí na ženy. Nejen díky Urbanovi má seriál vysokou sledovanost. Herce v něm můžete vidět hlavně v dobře střižených oblecích, ale na Instagramu se nebojí ukázat nahé tělo, ze kterého jdou fanynky do kolen. 

Eva Burešová a Robert Urban
Zdroj: FTV Prima | Eva Burešová a Robert Urban

Luxusní postavu se nebojí ukázat

Jeho vypracovaná postava hned upoutá pozornost, především tu ženskou. Robert zkrátka ví, jak na to. Role Petra ale není jeho první. Pozorní diváci si jistě spojí jeho obličej také s postavou Freddyho Valenty ze seriálu První republika. Kromě toho se věnuje také divadlu a muzikálům. 

Zajímavá je jeho role Tarzana, protože na divadelních prknech pobíhal pouze v bederní roušce, aby byla hra dobová a uvěřitelná. Návštěvnice v prvních řadách tak mohly popustit uzdu své fantazii. Právě role v ZOO mu zajišťovala nejen sledující, ale také popularitu.

Bohužel ale musel v seriálu skončit, protože Eva Burešová, která hraje jeho partnerku Viky, otěhotněla a chtěla se věnovat mateřským povinnostem. 

Robert naskočil do jiného seriálu 

Sám Robert nebyl nadšený tím, že musí kvůli své kolegyni v seriálu skončit. Původně se totiž měla Viky vrátit, a to formou videohovorů. Burešové ale došlo, že se chce věnovat hlavně svým dvěma dětem a partnerovi. A co na to Urban řekl? „Neměl jsem radost, protože za ten rok, co jsem ZOO točil, jsem si ty lidi kolem oblíbil. Na druhou stranu jsem to Evě přál. Je to krásná životní událost, kvůli které nemá být člověk smutný, naopak. Je to velká radost. Přineslo to ale fakt, že jsem skončil v seriálu, i když se rozhodně na to nedívám tragicky. To je herecký život,” prozradil pro čtidoma.cz. 

V seriálu ZOO to ale nebyla jediná změna, která nastala. Diváci se podle svých slov už nechtějí na seriál koukat, pokud tam nebudou jejich oblíbené postavy. Robert ale dlouho smutnit nemusel, protože nastoupil do jiného primáckého seriálu, ve kterém hraje moderátora zpráv.

Zdroje článku: