Robert Urban poslední dobou skáče z projektu do projektu a někdy je dokonce ve dvou zároveň

Robert Urban poslední dobou skáče z projektu do projektu a někdy je dokonce ve dvou zároveň
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože se před účinkováním v seriálu ZOO objevoval v řadě dalších skvělých projektů, role soudce Petra Kříže, kterému tragicky zemřela manželka a on se následně zamiloval do chůvy svých dětí, mu přinesl tu největší slávu. Aby také ne! Burešovou diváci milují, což znamená, že každý její osudový seriálový partner to bude mít stejně.

Marek Lambora nastavil Robertu Urbanovi laťku pěkně vysoko 

Ačkoliv moderuje v rádiu, hrál doktora v Ordinaci v růžové zahradě a Františka v První republice, největší slávu mu přineslo až spojení s atraktivní herečkou Evou Burešovou. Díky dobře napsanému scénáři seriálu ZOO mohl po boku herečky Evy Burešové v divácích rozdmýchávat vášně a touhy.

Zdálo by se, že po trháku Slunečná, už Prima s ničím podobným nepřijde. Skeptičtí mohli být někteří diváci hlavně kvůli tomu, že ze Slunečné do ZOO přešla řada herců. Není divu, že to zavánělo tím, že z toho všeho vznikne jeden velký guláš. Navíc všichni herci ze Slunečné to měli v ZOO o dost těžší. Začátek seriálu ZOO se prolínal s koncem Slunečné a někteří diváci byli jednoduše rozhořčeni z toho, že Slunečná končí. 

Lehké to neměl ani herec Urban. Předchozí seriálový partner herečky Evy Burešové – Marek Lambora totiž nastavil laťku poměrně vysoko. Příběh upracované Týny a podnikavého Janka si diváci zamilovali. Někteří by dokonce nenamítali nic proti tomu, aby se soudcem Petrem Křížem stal znovu Marek Lambora. To by ale bylo tak trochu uhozené, nemyslíte? Už tak stačilo, že si diváci museli zvyknout na staré tváře v nových rolích. Lze však říct, že se herec Robert Urban zhostil role dokonale a Lamborovu laťku překonal. 

Marek nastavil laťku vysoko, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Čím to je, že se Eva Burešová jako seriálová Týna nebo Viky zamilovává jen do samých fešáků? Nejspíš je to proto, aby se do hlavního hrdiny spolu s ní zakoukaly také divačky. To v případě Lambory a Urbana netrvalo dlouho. Sám herec Robert Urban přiznal, že mu často chodí nabídky na účinkování v modelingu. On však upřednostňuje hraní.

Pamatujete si na Robertovo účinkování v Ordinaci nebo v projektu Tvoje tvář má známý hlas? 

Diváci, kteří si v televizní nabídce rádi udržují přehled, určitě ví, kde herec Robert Urban ještě účinkoval. Kromě hraní divadla jste ho mohli vidět v seriálu České televize První republika jako Freddyho Valentu. Potom se objevil v šesté řadě projektu Tvoje tvář má známý hlas, kde účinkoval po boku Zuzany Norrisové a dalších hvězd. Pozornosti diváků neunikl ani ve své maličko záporné roli v Ordinaci v růžové zahradě 2, kde si zahrál lékaře Daniela Zacha, který hercovi Patriku Děrgelovi přebral krásnou lékařku v podání Mariky Šoposké. 

Vzhledem k těhotenství Evy Burešové se dějová linka soudce Petra Kříže schyluje ke konci a nikdo neví, zda a jestli vůbec se do tohoto seriálu ještě vrátí. Je jasné, že nad touto zprávou zapláčou hlavně divačky, které byly zvyklé hezkou tvářičku Roberta Urbana sledovat pravidelně. Není však vyloučeno, že se herec objeví v dalším projektu. V jakém a kdy? To je ve hvězdách!

Zdroje článku: