Vypadá to, že Denisa Nesvačilová má v plánu být neoblíbená celým národem

Vypadá to, že Denisa Nesvačilová má v plánu být neoblíbená celým národem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Denisa Nesvačilová jde v poslední době z role do role a v médiích je jí doslova plno. Tam ovšem nezáří jako nepřehlédnutelný herecký talent, ale spíše budí u čtenářů nechuť svým milostným životem, které usilovně ventiluje na veřejnosti.

Moc sympatií si nezískává ani v seriálech, kde se objevuje. Po diváckém zklamání ze seriálu, který sliboval letní příběh z krásné Pálavy, se objevila v dalším projektu jako sportovní redaktorka. Ani tam však nijak lidem k srdci nepřirostla. Teď ji ovšem diváci budou doslova nenávidět, když koncem dubna přijde na televizní obrazovky seriál Půlnoční zpověď. Zatímco známé postavy z čtyřdílné minisérie, Stela (Markéta Plánková) a Albert (Marek Lambora), budou dále sbírat plusové body a říkat si o natočení dalších epizod, postava Nesvačilové bude na zabití. A to doslova.

Určitě se nenajde moc lidí, kteří by smrt influencerky Marianny oplakávali. Jde určitě o jednu z nejzápornějších postav, která se v posledních letech na obrazovkách objevila. Vedle ní by i macecha Popelky vypadala jako dobračka, která se jen špatně vyspala.

Marianna Krausová sice nebude v novém seriálu Půlnoční zpověď moc často, protože hned v první epizodě z ní bude mrtvola, ale v průběhu dalších epizod se bude pravidelně vracet v ohlédnutích do minulosti v myšlenkách ostatních postav. Každému ale bude jasné, že si sobecká intrikánka se zálibou v hysterických výstupech svůj tragický konec zasloužila.

Denisa Nesvačilová jako zavražděná influencerka
Denisa Nesvačilová jako zavražděná influencerka. | Zdroj: FTV Prima

Marianna bude spojená také s postavou Stely, ke které chodila na terapii a která našla její mrtvolu. Smrt této zlem prolezlé osoby ovlivní osudy mnoha lidí, od Stely až po manžela Marianny.

Denise Nesvačilové se role opravdu povedla. Mrtvolu nehrála poprvé, takže věděla, do čeho se pouští. Právě záběry mrtvého člověka jsou podle herečky velice těžké natočit, protože strnulé pozice jsou velmi nepohodlné, herec musí ležet v naprostém klidu a ani nemrknout.

Nesvačilová si dokonce o své postavě myslí, že nemusí vyznět úplně záporně a že jí časem možná budou diváci i fandit, nebo jí alespoň nebudou moc odsuzovat. Pro Prima Ženy uvedla:

Mně té holky bylo líto. To, že ta postava je nesympatická, povrchní, zlá, hloupá a vypočítavá, to jsem věděla od začátku. Ráda takové postavy hraju, protože v ní musíte najít něco dobrého. Musíte si ji umět obhájit, umět ji přijmout a najít v ní něco lidského, uvěřitelného. To neznamená, že s jejím jednáním souhlasíte, to je jiná věc. Snažila jsem se na Mariannu nahlížet, že to bude asi holka z malého města, která se dobře vdala a trošku jí z toho přeskočilo. Říkala jsem si, že je asi nešťastná, manžel není úplně ideál a je nesmírně osamocená. Byla chycená ve zlaté kleci a já se snažila v ní najít i kus křehkosti a dobra. Doufám, že se mi to podařilo.

Zároveň dodala, že tříměsíční natáčení jí dalo pořádně zabrat, protože to zlo Marianny v sobě musela držet, a to ji hodně vyčerpávalo. Její postava nenatočila jeden normální obraz. Všude dělala scény a křičela. Když se takový obraz musí několikrát opakovat, dá to herci hodně zabrat. Navíc některé scény s dialogem musela točit s další osobou, a ještě jednou přímo na kameru, aby mohly vzniknout ty velice emotivní scény.

Pozitivně viděla natáčení s Igorem Orozovičem, který hraje jejího manžela. Hodně si rozuměli a do vypjatých scén šli oba naplno. Násilí nijak nepředstírali, přestože to bolelo.

Denisa také přiznala, která scéna se jí líbila ze všeho nejvíce:

Mám ráda scénu, kdy za mnou přijde Igor do bytu a já jsem na něj neskonale perverzní. Bije mě, a zároveň se se mnou miluje. Jsme na sebe hrozně nechutní, užila jsem si to, protože to byl pro nás, herce, velký úkol. Bije mě, směju se mu, ve výsledku to bylo fajn natáčení a myslím, že se to povedlo. Ona tam těch normálních obrazů Marianna opravdu moc neměla. Hodně vzpomínám na scény, které jsme točili v domě, oslavy dětí. V jednom obraze přicházím na oslavu a Igor mě škrtí, fackuje – a i já jeho. Je to dost exponované. Všichni to slyšeli a byli tam i naše filmové děti. Přiznám, že se mě bály a maminka jim o pauze říkala, že jsem naprosto normální, že to jen hraju, že nejsem vůbec zlá. To mě utvrdilo v tom, že to hraju přesvědčivě.

Zdroje článku: