Prostřeno: Tentokrát si zášť a faleš užijí soutěžící z Ústeckého kraje

Prostřeno: Tentokrát si zášť a faleš užijí soutěžící z Ústeckého kraje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ústeckém kraji mají muži převahu – se čtyřmi kuchtíky porovná své kuchyňské znalosti jediná žena. Maruška hraje trochu na city a doufá, že pány zaujme svým životním příběhem a získá si nějaký bod navíc. To však v Prostřeno moc nezabírá. Vždy je na prvním místě taktika.

I tentokrát se bude bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a dalších deset tisíc od diváků. Soutěžící budou zápasit nejen s taktikou a trémou, ale také s úkolem týdne, kterým je servírování Piña Colady v průběhu večera tak, aby nikdo nepoznal, že tam nemá co dělat.

Pondělí s Maruškou

Marie
Marie | Zdroj: FTV Prima

Maruška se rozhodla své hosty pohostit trochu v retrostylu. Plátek masa s broskví už dnes na talíří moc nevidíte. Ocení hosté originální nápad?

Pradlena Marie (32) se nenarodila do prostředí plného lásky a porozumění. Moc nechybělo a mohla se narodit na ulici. Jen díky všímavým lidem nakonec přijela záchranka a na svět přišla v porodnici v Roudnici nad Labem. Ale ani tam neměla vyhráno. Její matka po porodu utekla a dcery se vzdala. Marie tak začala svůj život v kojeneckém ústavu v Mostě.

Zdroj: FTV Prima

Dojemný příběh ale nejspíš hodnocení dalších soutěžících neovlivní. Je to přece pořad o vaření a každý chce vyhrát tučnou finanční odměnu.

V úterý vaří Vladimír

Vladimír
Vladimír | Zdroj: FTV Prima

Vladimír se vydává za velkého gastronomického znalce, ale s hostinou si moc práce nedal. Ocení hosté paštiku z konzervy na kupované bagetě?

Dělník Vladimír (36) vsadí na jídla, která u nich doma nikdo nejí. Skoro to vypadá, že si z hostů dělá legraci. Vladimír pracoval jako zedník, nyní je jeho povoláním dělník ve fabrice. Má manželku a dvě děti. Do pořadu ho přihlásila manželka, protože usoudila, že dobře vaří. Laťka asi nebude nasazená moc vysoko.

Středa pod taktovkou Pavla

Pavel
Pavel | Zdroj: FTV Prima

U Pavla se na stole objeví hůlky. To nemusí úplně každý ocenit. Hosté jsou také nadmíru zvědaví na Pavlův příběh. S kým je Pavel na fotografiích? Je to přítel?

Store manager Pavel (30) vystřídal mnoho profesí. Pracoval jako pomocný operátor, také jako administrativní pracovník v azylovém domě pro matky s dětmi v tísni. Dalším jeho povoláním byl pracovník obchodního provozu a pracovník dodržování rutin. Je zadaný a žije s partnerem Tomášem.

Zdroj:FTV Prima

Do pořadu ho přihlásil jeho partner. Společně pořad rádi sledují. Když se Pavel o přihlášce dozvěděl, tak to byl nejdřív šok, ale později si řekl, proč by to nezkusil. Bere svoji účast jako životní výzvu. Pokud by vyhrál, tak by peníze věnoval charitativní organizaci podporující vzdělávání dětí.

Čtvrtek patří Davidovi

David
David | Zdroj: FTV Prima

Ve čtvrtek u Davida se bude hodně mluvit o tom, co je domácí a co nikoliv. Je polévka ze sáčku, nebo ne? A komu bude vadit, že nudle jsou kupované? Vladimírovi není nic po chuti. Napětí u stolu se bude dát krájet.

David (29) pracuje jako lodník, ale má vystudovanou hotelovou školu. Pracoval jako číšník a security pracovník. Žije sám a je bezdětný. Do pořadu se přihlásil sám a předpokládá, že účastí získá nové zkušenosti.  V rámci zábavy se bude připravovat domácí zmrzlina.

Pátečním hostitelem je Pavel

Pavel
Pavel | Zdroj: FTV Prima

Pavel naservíruje speciální porci Vladimírovi. Proč? A komu bylo v předešlých dnech špatně? I na to dojde u stolu během debaty. Bude si hostitel z včerejšího dne informace o tom, že hostům bylo po jeho včerejším menu špatně, brát osobně?

Zdroj: FTV Prima

Profesionální DJ a společník ve firmě Pavel (48) je milujícím tatínkem. Starší syn chodí do školky a mladší je doma s matkou. Pavel je přes týden v práci, kdy montuje fotovoltaiku, a o víkendech hraje v klubech.

Vedení domácnosti má na bedrech jeho přítelkyně, která se stará o rodinu a její chod. Pavel je milující tatínek na hraní – ve volnu se plně věnuje svým dětem. Má rád vaření, ale má na něj málo času. Jeho rodiče jsou skvělými kuchaři a mnoho let pracovali ve stravování. Otec vedl turistickou restauraci u zámku v Ploskovicích, kde se natáčely různé pohádky. Maminka mu sekundovala v kuchyni, a proto má Pavel ke gastronomii velmi blízko. Bude jeho možná až moc klasické menu stačit na výhru, nebo se mu dařit nebude?

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text