Prodloužený víkend (2013): Co se stane, když zarytá introvertka narazí v supermarketu na právě uprchlého vězně?

Prodloužený víkend (2013): Co se stane, když zarytá introvertka narazí v supermarketu na právě uprchlého vězně?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Za roli v tomto filmu byla Kate Winslet dokonce nominována na Zlaté glóby. Příběh, který od začátku nedává najevo, jak se dále bude vyvíjet, je precizní prací režiséra i hlavních herců.

V hlavní roli opuštěná žena

Adele se ocitá v životní situaci, kdy ji a jejího syna nedávno opustil manžel, a ona se s tím stále nesmířila. Dokonce se její dospívající syn jeví silnější, než je ona sama. To, že přišla o manžela, jen prohloubilo její uzavřenou povahu, a ona se tak velmi pečlivě vyhýbá veškerému styku se svým okolím. Snad jediným narušením jejího introvertského světa je výprava do nejbližšího supermarketu. A právě tam se začne odehrávat dost netradiční příběh. Setká se tam s právě uprchlým vězněm. Co vše se přes prodloužený víkend stane?

Na herečku museli čekat

Režisér Jason Reitman si pro svůj snímek vybral Joshe Brolina a Kate Winslet. Projekt již byl přichystán, avšak režisér i herec museli více než rok čekat na to, až Kate splní závazky vůči jiným filmovým produkcím. Až poté se začal točit snímek Prodloužený víkend.

Až si tento film pustíte, budete příjemně překvapeni. Nejlépe uděláte, když si před jeho zhlédnutím nebudete číst cokoliv, co by prozradilo děj. Nechte se překvapit.