Příští týden v Ulici si Miloš podá Evinu šéfku, Vilma se bude bát pomluv a Jirka příjemně překvapí Gábinu

Příští týden v Ulici si Miloš podá Evinu šéfku, Vilma se bude bát pomluv a Jirka příjemně překvapí Gábinu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Z Vandy se stane spasitelka, alespoň pro Hanu. Evina šéfová se vybarví tak, že Milošovi rupnou nervy a vyřídí si to s ní. Vilma se strachuje o svou pověst a také o tu Vildovu. Magda tuší, že Soňa chystá další podraz, má však svázané ruce. Svatba Jirky a Gábiny se blíží, ale kdo ví, zda bude šťastná.

Vanda se chystá zachránit Hanu

Marnivá Vanda se asi nikdy nepoučí. Vidina snadno nabytých peněz ji přiměla znovu riskovat vztah s Luďkem, který se tak dlouho a těžce snažila dát dohromady. Vzrušení z hazardu a možnost obohatit se o další slušivé oblečky byly zkrátka silnější než hlas rozumu. Vanda má ale i dobré vlastnosti, které se opět projeví už příští týden. Rozhodně se jí nedá upřít starostlivost a zájem o druhé. Pro svou rodinu a přátele by se rozkrájela. To, že nikoho nenechá ve štychu, brzy poznají také Evžen, Blanka a Kristýna, které zapojí do záchranné akce na pomoc Haně. Co si díky tomu uvědomí Evžen?

Miloš zatočí s Evinou šéfkou

Ve snaze získat pozici úspěšné a vážené manažerky prodeje by Eva Knoblochová byla ochotná zaprodat snad i vlastní duši. Rodině a přátelům se mění před očima a přímo zoufale se touží vyrovnat svojí obdivované šéfové. Ta ale není tak dokonalá, jak se na první pohled zdá. Jak už to tak bývá, pod krásnou slupkou se ukrývá shnilé jádro. Pravou tvář konečně odhalí i před Milošem, jenž se neudrží a rázně s ní zamete. Co konkrétně jí provede a jak na to zareaguje jeho manželka?

Vilma Nyklová, zlatokopka

Lumír Nykl si původně myslel, že Vilda Burda pase po penězích jeho mámy. Teď se ale karty zajímavě obracejí, když se naopak Vilma začne obávat, aby v ní Vildovi přátelé a známí neviděli zlatokopku z Prahy, které jde pouze o jeho majetek. Coby někdejší hlavní drbna Ulice dobře ví, jak to chodí a co se mezi lidmi šušká, přestože dobrák Vilda ji ujišťuje, že není čeho se bát. Nyní se navíc přihodí něco, co paní Nyklovou přiměje nahlédnout na vztah s Vildou ještě jinýma očima. Proč kvůli němu zažije bezesnou noc?

Vilma se bojí, co si o ní Vildovi přátelé pomyslí.
Vilma se bojí, co si o ní Vildovi přátelé pomyslí. | Zdroj: TV Nova

Magda větří další Soniny intriky

Irena Landová tvrdošíjně trvá na tom, že starost o vlastní agendu bude odteď zvládat bez pomoci, ale Magdě se to nezdá. Intuice jí napovídá, že jsou ve hře nějaké další Soniny intriky. To si myslí i její kolega a kamarád Otík, jenž Magdě radí, aby se mezi ty dvě za žádnou cenu nepletla, jinak se to ještě obrátí proti ní. Dokáže ale Magda postávat nečinně stranou, zatímco manipulátorka Soňa zase někomu vráží kudlu do zad?

Do svatby Jirky a Gábiny zbývají dva týdny

Místo radosti však nevěsta prožívá další chmury. Trápí ji, že pořád neví, kdo se jejího velkého dne zúčastní. S Jirkou jsou odhodlaní užít si obřad i oslavu v klidu, aniž by si to nechali kazit hádkami rodičů, ale bez nich svatba zkrátka nebude úplná. Na Gábinu to začne doléhat, ale Jirka ji rozptýlí krásným překvapením. Čím svou nastávající dojme a co naopak velmi zamrzí Milenu?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova