Napadení, zdrcující diagnóza i návštěva z minulosti: Vypadá to na další pestrý týden s Ulicí

Napadení,  zdrcující diagnóza i návštěva z minulosti: Vypadá to na další pestrý týden s Ulicí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To, že Karla podvedla Máru, považuje Monika za malicherný důvod k rozvodu. Novinář Tomášek se vydá po slibné stopě a šeredně na to doplatí. Někdo mu vypráší kožich. Evženovi se do života vrátí žena, na niž by nejraději zapomněl. Zdravotní problémy naženou Miloše do ordinace, kde se mu zhroutí svět.

Monika zlehčuje Karlinu nevěru

Karla s Monikou se konečně setkaly v Coolně během promítání fotografií z cest po Africe. Když Karla viděla, jak si Marečkovi a Tony s Kryštofovou bývalou přítelkyní rozumí, dala sbohem posledním nadějím na záchranu manželství. Monika přitom nabude dojmu, že mezi Karlou a Kryštofem to funguje bez problému. Nechápe, proč se rozešli kvůli takové malichernosti. Ovšemže Kryštof v reakci na její prohlášení vyletí jako čertík z krabičky! Manželčinu dlouhodobou nevěru se scenáristou Štěpánkem rozhodně nepovažuje za malichernost a ještě teď se s ní jen těžko vyrovnává. Jak se to u něj projeví a co mu na to Monika odpoví?

Monika tentokrát Kryštofa nepotěší.
Monika tentokrát Kryštofa nepotěší. | Zdroj: TV Nova

Redaktor Tomášek dostane pořádný výprask

Jirka Herman a Dalibor Tomášek se zpočátku nemohli ani cítit, ale teď spolupracují na podcastu o vyřešených vraždách. Tedy, alespoň by měli spolupracovat, kdyby se ovšem novinář dostavil na natáčení dalšího dílu. Nejenže se neobtěžuje přijít a nechá Jirku čekat, ale ani později o sobě nedá vědět, což Hermana pochopitelně rozladí.

Na Tomáškovu obranu musíme dodat, že za to tak úplně nemůže. S vervou sobě vlastní se pustí po stopě jednoho zajímavého případu, ale dostane přitom takovou nakládačku, že bude muset vyhledat lékařskou pomoc. Jak se k tomu postaví zkušený vyšetřovatel Jirka?

Na scéně se poprvé objeví Adéla Gondíková

Evžen zažívá spokojené období, i když mu po návratu z dovolené v Americe chvíli trvalo, než se vzpamatoval z časového posunu. Má šťastný vztah s Blankou, s níž by rád zrekonstruoval statek. Bylo by to krásné místo, ideální pro agroturistiku, jen kdyby Marie pořád něco nenamítala.

Teď se zdá, že Evženovy sny o podnikání a spokojeném životě na venkově naruší temné stíny z minulosti, o níž si myslel, že už ho nikdy nemůže dohnat. Tenhle týden se po něm začne vyptávat jistá charismatická a velmi povědomá žena. Co všechno podnikne, aby se s ním setkala, a jaké tajemství s sebou přináší?

Miloš se hroutí. Doktor mu oznámí příšernou zprávu

Miloš Knobloch se už delší dobu necítí být ve své kůži. Mívá návaly horka, motá se mu hlava, ale co je nejhorší – ztrácí zájem o něžné pohlaví. Dokonce i manželka Eva, která mu vždycky říká, aby se tolik neprožíval, teď zpozorní a udělí mu jinou radu – aby si radši zašel k doktorovi. Miloš se zdráhá, nakonec však poslechne a zamíří do ordinace, kde na něj lékař vychrlí šokující a naprosto nepřijatelnou pravdu, tak ostudnou, že se o ní nesmí nikdo dozvědět – hlavně jeho žena ne!

Zdroj článku:
  • Presskit Nova