Pavel Mádl z Ulice oslaví dnes narozeniny

Pavel Mádl z Ulice oslaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Víte, koho hrál v Ulici Pavel Mádl? No přece Froda! To byla jeho přezdívka, vlastním jménem to byl Lukáš Kreibich a do školy chodil spolu s Frantou, Rozinou, Viki, Lucií a dalšími. V Ulici se pak objevil znovu po maturitě a byl velkou oporou kamarádovi Frantovi.

Pamatujete si na něj? Tak to vás možná bude zajímat, že Pavel Mádl oslaví 29. 5. své 25. narozeniny. Oslavenci samozřejmě gratulujeme!

Pavel Mádl jako Lukáš Kreibich alias Frodo 

Role v seriálu Ulice pro něj byla první větší zkouškou před kamerou. Herec Pavel Mádl se rozhodl jít ve šlépějích svého staršího bratra, kterým není nikdo jiný než slavnější Jirka Mádl, kterého na začátku proslavili zejména Snowboarďáci. Přestože jeho role v Ulici nepatří k těm nejvýraznějším, svou dějovou linku tam měl a zahrál ji dobře. Frodo chodil na gymnázium společně s Frantou Liškou a další partou, do které patřila Viki a Lucka a ke které se později přidala Rozina Maléřová. Ve škole nijak nevynikal, nepatřil ani nechtěl patřit mezi elitu třídy.

Zdroj: Instagram

Spolužáci Lukášovi přezdívali Frodo, a to proto, že byl velkým fanouškem fantasy příběhů, ke kterým samozřejmě patřil i Pán prstenů. Přezdívka Frodo Lukášovi vůbec nevadila, ba naopak ji měl velmi rád. Jak už jsme říkali, Frodo ve škole nebyl nijak výrazný. Spolužáky moc neřešil a do školních průšvihů se nemíchal. Jeho světem byly fantasy příběhy, kterými žil. Po maturitě se z dění Ulice vypařil stejně jako ostatní jeho spolužáci. Tedy až na Matyáše Valentu. 

V Ulici se objevil znovu, aby byl Frantovou velkou oporou

Zdálo by se, že maturitou, ke které třídu zdárně dovedla Tereza Jordánová, dějová linka herce Pavla Mádla v Ulici končí. Opak byl pravdou. Na scéně se objevil nějaký čas po maturitě ve spojitosti se svým spolužákem a kamarádem Frantou Liškou. Ten v té době neprožíval nejšťastnější období.

Řešil problémy s holkami i s bydlením. Chtěl se osamostatnit a odstěhovat se od rodičů. Jenže nevěděl, kam jít. V tu chvíli na pomoc přispěchal Frodo, který se na nějaký čas stal Frantovou největší vrbou. Pomohl mu se stěhováním a byl mu velkou oporou v době, kdy se zamiloval, když řešil trable se Skyler.

Na celé věci je vtipný fakt, že zatímco Frodo rozdával životní moudra, sám měl s realitou jen pramálo zkušeností. Pořád totiž byl ve svém fantasy světě a po svém boku neměl žádnou slečnu. Aktuálně se Frodo v Ulici neobjevuje. To však ještě neznamená, že má v seriálu stopku. Třeba teď, když je Skyler zpátky a před Frantou visí další problémy, se objeví, aby mu byl znovu velkou oporou. Anebo také ne.

Vždyť Franta má teď Báru, se kterou může své problémy probírat. Otázkou je, zda Bára bude chtít poslouchat věci, které souvisí se Skyler. Tu teď vnímá jako hrozbu pro svůj vztah s Frantou. A diváci se jí ani nediví. Skyler nemá problém vlézt s Frantou do postele, pokud se jí zachce. Otázkou je, zda bude Franta vůči své bývalce imunní. 

Zdroj článku:
  • Autorský text