Ordinace v růžové zahradě frčí dál, přestože dějová linka s Mázlem diváky odradila

Ordinace v růžové zahradě frčí dál, přestože dějová linka s Mázlem diváky odradila
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
TV Nova to se svou zapomenutou královnou telenovel stále nevzdává. I přes úbytek diváků, který přichází většinou ve vlnách, když dojde k radikálním změnám, seriál zahájil jarní sezónu. A s ní přichází i nové postavy, které mají osvěžit děj a přilákat diváky.

Z nějakého sveřepého důvodu se Nova už před lety rozhodla, že ani s týdenním odstupem seriál Ordinace v růžové zahradě 2 nebude dávat na bezplatné Nově. Jen těžko si někdo může namlouvat, že seriál, který trhal před pár lety rekordy ve sledovanosti a kvůli pár otravným sezónám začal upadat v zapomnění, bude diváky bavit tak moc, že si kvůli němu předplatí placenou platformu. Přitom by se určitě mohl stát jedním z řady projektů, u kterého ženy vaří nebo žehlí. Jenže postrádá dostupnost zdarma.

Od 19. ledna budou do kamenické nemocnice přicházet další postavy, které mají zamíchat dějem a možná i odvrátit pozornost od dějové linky s Čestmírem, která se tvůrcům trošku zvrtla.

Kromě herců, kteří jsou už po dlouhých letech tváří seriálu, se v plné síle vrací Marika Šopovská jako Bibi a v ději se objeví sestra Evy Kalinové. Johanu si zahraje pětadvacetiletá Sabina Rojková, která už si pár seriály prošla (Co ste hasiči, Zločiny Velké Prahy, Modrý kód).

Na rozdíl od usměvavé a svědomité sestry Evy (Patricie Pagáčová), Johana bude trochu komplikovaná. Nerada se podřizuje, autority neuznává a na všechno má svůj názor, který si nenechá vzít. Se svým postojem to nebude mít v nemocnici úplně jednoduché.

Seriálových potvor není nikdy dost, a tak přichází Lívia. Už toto historické jméno, které měla ve starém Římě babička císaře Claudia, jedné z nejzvláštnějších postav římských dějin, je zavazující. Lívii si zahraje hvězda komedie S tebou mě baví svět, slovenská stálice Zdena Studénková.

Ani ona to se svým charakterem nebude mít snadné a špatné životní zkušenosti z ní udělaly ženu vznětlivou, s permanentně špatnou náladou. Jen jediný člověk na světě je jí blízký a tím je její mladší syn, který ji bude doprovázet. Nového lékaře Braňa si zahraje málo známý Vladislav Plevčík.

Kamenická nemocnice pravděpodobně přitahuje divné doktory. V jedné z nedávných sérií se z hodného doktora vyklubal násilník, který znásilňoval sestry a rafinovaně to dokázal skrývat a ani Braňo nebude takový lékař, kterého chcete v těžkých životních chvílích potkat. Navenek sice působí mile, ale ukáže i svou temnou stránku.

Alespoň že s Kateřiny Brožové nebude psychopatka nebo vražedkyně. Doktorka Iveta už má hodně životních zkušeností a hned tak něco ji nerozhodí. Je sice trochu svá, ale když ji diváci odpustí, že si občas „přihne“, tak bude z nově příchozích postav zřejmě nejsympatičtější.

Zdroje článku: