Ordinace v růžové zahradě: Česťa se Aleně přestal zjevovat, ale vzpomněl si na telefonní číslo, tak jí brnkl

Ordinace v růžové zahradě: Česťa se Aleně přestal zjevovat, ale vzpomněl si na telefonní číslo, tak jí brnkl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Novinky jsou i v nemocnici. Havránek v roli Sama už má zřejmě proleženiny, takže se konečně probral z kómatu. A jako ve správné telenovele nesmí chybět ztráta paměti. To zachránilo Bianku před ostudou, protože nemusí všem vysvětlovat, jak to vlastně se Samem má.

Dominika na ni ale stále doráží, že by neměla pořád lhát a o vztahu, který je založený na lži má pochybnosti. Bianka ale před Samem předstírá, že je jeho přítelkyně a on ji věří. Proč by také neměl, když od matky, kterou poznal, si vyslechl, že za ním Bianka denně chodila a vzorně se o něj starala. A navíc se mu líbí.

Bianka v nemocnici, zdroj: TV Nova

Když si Táňa přinesla domů Budulínka, Leoš se zhrozil, že v touze po mateřství dítě z nemocnice ukradla. Táňa si z něj trochu vystřelila a dodala, že měla trochu problém ho nepozorovaně propašovat ven z budovy. Nicméně potom ho uklidnila a vysvětlila mu, že vše proběhlo naprosto legálně a dítě má v dočasné péči. Leoš však nebyl moc nadšený, že si vše domluvila, aniž by se zeptala na jeho názor.

Táňa je ovšem naprosto soustředěná na dítě a aby se mu mohla věnovat, vzala si v práci volno. Už po prvním dnu ale zjistila, že vyšla ze cviku a péče je náročnější, než si myslela.

Na její místo na dětském oddělení dočasně přešla Alena a může tak byt s Ondrou. Oba si poklidné období ve vztahu ale moc neužili, protože Miky našel časopis s fotkou a označil Alenu za lhářku, která nechce, aby se Čestmír vrátil. A aby to bylo trošku napínavé, Aleně zazvonil telefon a vypadá to, že Česťa si našetřil v Mexiku na mobil, tak Aleně brnkl, aby se zeptal, jak se všichni mají.

Zajímavou životní zkušenost zažila i Darina. Z Bobana se vyklubal vášnivý milenec, a přestože se přísná ředitelka dušuje, že to byla jen jednorázovka, nakonec si nejspíš se Švarcem bude rozumět. Ale vše chce držet v tajnosti, což by mohl být u Bobana problém.

Vzájemně se svěřili, že je oba trápí samota, když spolu trávili noc v autě u hvězdárny. Jejich noční hrátky se jim tak líbili, že si je ještě ráno chtěli zopakovat. V nejlepším je ale přerušila policejní hlídka, a protože auto stálo hned u cesty, vyslechli si obvinění z přestupku veřejného pohoršování.

Boban zatím nic nepřiznal ani svému nejlepšímu kamarádovi Vilíkovi, takže ten žije v domnění, že se rande nevyvedlo a situace se zase vrátí do starých kolejí, kdy budou s Evou mít doktora na krku.

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek