Ordinace v růžové zahradě 1024: Velké zvraty a dramatické napětí – kdo bude postřelen a kdo končí?

Ordinace v růžové zahradě 1024: Velké zvraty a dramatické napětí – kdo bude postřelen a kdo končí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někdo zažívá šťastné období, někteří jsou zoufalí a na pokraji svých sil. Konečně ale najdou těhotnou Táňu. S kým se rozloučíme? Přežije Patrik postřelení nebo to nezvládne? Podívejte se na příběhy našich hlavních hrdinů.

Bibi je konečně šťastná

Usměvavá, spokojená, září na všechny strany a všichni to na ní vidí. Konečně si s Patrikem řekli, co k sobě cítí, proto má v plánu se k němu nastěhovat. Kvůli možné nemoci si ho chce tak trošku pohlídat, ale hlavně s ním chce trávit veškerý čas. Jenomže ne vždy jde všechno hladce, co jim překazí původní plány?

Osvobozená Táňa

Primář je vyslýchán policií, nikdo mu nevěří, proto je zadržen a musí podat výpověď. Jeho touha najít Táňu je ale větší, proto ukradne policejní auto, vyzvedává Patrika a snaží se ji najít. Vydají se po nedávných stopách, dorazí k velkému stavení, kde narazí na Foldýna. Během přestřelky je Patrik zraněn, kulka mu zasáhne plíce a nejspíš i játra, musí proto co nejdřív na operaci, kterou nemůže vést nikdo jiný než ředitel Valšík.

Když nastane situace, že by mohl jít Mára do vězení, někdo si brousí jazyk na jeho primářské křeslo. Bohužel se ale se sympatiemi ředitelky nesetká. „Než abyste byl vy primář, to radši, ať to Leoš řídí z lochu!“ říká Darina, bývalá žena primáře Máry. Komu to tak asi může říkat? Kdo se nenápadně hlásí na místo primáře?

Bobo Švarc a jeho nový začátek

Cítí se na pokraji svých sil, sebevědomí má na bodu mrazu, čemuž se vůbec nemůžeme divit. Nikdo ho nepochválí, všichni ho jen kritizují a dělají si z něj legraci. Pomalu si uvědomuje, že na povolání chirurga nemá. Proto se rozhodne dát výpověď, chce se vydat na dráhu lékaře v lázeňském domě. Co na to Heluš s Hugem?

Záchrana baru?

Vojta je rozhodnutý s vedením baru U Čerta skončit, má velký dluh, nemá dostatek času, a hlavně ho tlačí čas, jelikož ho čeká atestace. Marek se mu rozhodně pomoct. Zvednout bar na nohy se snaží Přemek Forejt osobně. Začne jim tam vařit a dá jim základní cenné rady. Z ničeho nic se po zoufalém telefonátu objeví Lucie, která si nakonec bar vezme zpátky.

V příštím díle se můžeme těšit na svatbu Radky a Rosiče, střílení na sanitku a mnoho dalšího.

Zdroj: