Ve středeční Ulici bude Tony soutěžit v Na lovu a Dominika se vydá na lov nevěrného manžela

Ve středeční Ulici bude Tony soutěžit v Na lovu a Dominika se vydá na lov nevěrného manžela
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Den, z něhož byl Tony tolik nervózní, je tady. Ve středu se má dostavit do televizního studia a soutěžit v pořadu Na lovu. Dominika si ale jeho brzký odchod z domova vyloží po svém, a ne právě příznivě. Lumír se zatím vzteká jako dítě, poněvadž mu nikdo neřekl o Burdově víkendové návštěvě.

Lumír Nykl, žárlivá a vzteklá hlava rodiny

Lumír (Václav Svoboda) vzal o víkendu Lexíka (Filip Hornyak) na výlet, ale nejspíš by si to rozmyslel, kdyby tušil, co se doma odehrává za jeho zády. Vilma (Jaroslava Obermaierová) si totiž opět pozvala pana Burdu (Arnošt Goldflam), aniž by se o tom synovi zmínila. Ten samozřejmě takovou zradu pokládá za neodpustitelný zločin, koneckonců sám sebe považuje za hlavu rodiny, která by měla vědět naprosto o všem.

Vilma samozřejmě namítne, že nemá povinnost Lumírovi hlásit, kdy, kde a s kým se stýká. On ať si žije vlastní život a ji nechá žít ten její. Danou poznámkou syna rozběsní ještě víc. Nebyla to náhodou ona, kdo se mu posledních šedesát let montoval do života prakticky dennodenně? Nebyla to ona, kdo mu rozmlouval vztah s Kateřinou (Martina Randová)? Budiž, možná ano, ale teď už to dělat nebude a Lumír by také neměl.

Lumír se zase jednou rozčílí…
Lumír se zase jednou rozčílí… | Zdroj: TV Nova

Zhrzeného Nykla rozhodí, že Kateřina s Vendulou (Anežka Rusevová) o celé akci věděly. Burda byl dokonce s Vendulou, Pavlem (Jan Řezníček) a malou Eliškou na procházce. Z Elišky byl prý úplně nadšený. Ještě aby mu tak začala říkat dědo, zuří žárlivý Lumír, jenž matčina nápadníka označuje za vyžírku.

Lumírovo chování je poslední dobou terčem kritiky ze strany diváků a bohužel nic nenasvědčuje tomu, že by se v brzké budoucnosti mělo zlepšit. Uvidíme ale, jak s dějem v rodině Nyklových zamává Vildova náhlá nevolnost…

Účast v televizní soutěži se Tonymu pěkně vymstí

Tony (Ondřej Volejník) má ve středu soutěžit v oblíbeném pořadu Na lovu, a tak za něj v Coolně musí zaskočit Kryštof (Kryštof Rímský). Jak to ale vysvětlit zvědavým ženským, aniž by museli přiznat pravdu? Kryštof nechce Tonyho shodit, a tak si před podezíravou Dominikou (Barbora Vyskočilová) vymyslí, že je na soutěži – ovšem na barmanské. Nic lepšího jej ve chvíli nejvyšší nouze nenapadne, jenže Dominika není hloupá ani neschopná. Snadno si na internetu dohledá, že se nikde v okolí žádná taková akce nekoná. Začne podezírat jak Máru, tak dokonce i Karlu, že Tonyho kryjí a podporují, ať už jede v čemkoli. Nejspíš má opravdu milenku.

Karle (Markéta Stehlíková) bude nepříjemné, že ji Kryštof zatáhl do sítě lží, ale upřímně, navezla se do toho v podstatě sama tím, jak pořád vyzvídala. Co jí měl chudák asi povědět, když dal Tonymu slib, že ho neprozradí?

Problém je, že Tony sám se obhájit nemůže, protože musí do studia a od té doby nebude zvedat telefon. Po návratu domů tak najde mobil plný zmeškaných hovorů a byt prázdný. Dominika zmizí i s oběma dcerami a nikdo netuší, kam se poděla. Tohle ještě nikdy neudělala. Měl by se Tony skutečně začít bát o osud svého manželství? Jak si vlastně v televizní soutěži vedl? Podařilo se mu porazit některého z obávaných lovců?

Zdroj článku:
  • Autorský text