Po prázdninové pauze je tady 1. týden s novou Ulicí – šokující hlavně pro Miloše a Prokopa

Po prázdninové pauze je tady 1. týden s novou Ulicí – šokující hlavně pro Miloše a Prokopa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ulice se vrací, což ovšem neznamená, že končí léto. Nové díly, dostupné na Voyo od 7. srpna, přinesou svižný prázdninový rozjezd ve formě Lumírovy zálesácké výpravy. Do života Magdy se vrátí Eddie. Dozvíme se také, jak tráví léto Gábina s Jirkou a jaké blázniviny se dopustil Miloš.

Prokop se u Magdy potká s Eddiem

Návrat Eddieho Rambouska překvapí mnohé obyvatele Ulice, s výjimkou samotné Magdy, která s ním počítá jako s novou posilou učitelského sboru. Zatímco šokovaný Otík po letech s radostí uvítá kamarádův návrat, Prokop bude jen valit oči – hlavně proto, že na Eddieho narazí přímo v Magdině bytě. Předpokládal přitom, že jeho bývalá přítelkyně, kterou má ale pořád rád, bude trávit večer o samotě. Jak tohle nečekané seznámení proběhne a jak to teď Magda a Prokop mezi sebou vlastně mají? Vzbudí Eddieho přítomnost v Prokopovi žárlivost? Vzpomene si Magda, jak dobře jí s Eddiem bylo, a zatouží se k němu vrátit?

Tohle Prokop nečekal.
Tohle Prokop nečekal. | Zdroj: TV Nova

Lumír s Lexíkem si užívají prázdniny, dokud nezasáhne Vilma

Lumír a Lexík už spolu v minulosti podnikli pár napínavých výletů do divočiny. Tentokrát s sebou navíc přiberou Pavla a Mária, aby si užili pořádnou zálesáckou výpravu. Zatímco Lexík vyhledává dobrodružství na každém kroku a usilovně plní úkoly pro Drozdy, chlapi si hlavně vychutnávají pohodičku bez ženských. Ta jim ale zásluhou dotěrné Vilmy dlouho nevydrží. Paní Nyklová si totiž dovede živě představit, jak to na takové pánské jízdě vypadá, a kvůli Lexíkovi začne chystat přepadovku. Jak se do akce zapojí Vendula, Kateřina a Martina a jakým způsobem zasáhne Vilma do plánů všech ostatních?

Miloš začne zobat Eviny pilulky a měnit se v ženu

Nikdo nemládne a svůj přibývající věk si začne uvědomovat také Eva. Vsadí proto na doplněk stravy povzbuzující činnost ženských hormonů. Touží stále vypadat dobře a přitažlivě pro svého muže. Netuší přitom, že Miloš má stejný cíl, a tak jí na pilulky už několik týdnů tajně chodí. Místo vzpruhy a větší chuti do života se mu však dostane něčeho, s čím rozhodně nepočítal. S hrůzou si uvědomí, že se pomalu mění v citlivou ženu. Pryč jsou ty prosté a krásné časy, kdy vyhledával párky a s chutí popíjel pivo. Co na jeho proměnu řeknou Eva s Františkem a jaké řešení navrhne právě Franta?

Z Miloše je ženská.
Z Miloše je ženská. | Zdroj: TV Nova

Gábina o volno nestojí, zato Milena si vyhodí z kopýtka

Prázdniny jsou v plném proudu a kdekdo je tráví lenošením u moře, na chalupě nebo pod stanem v kempu. Ani jedno bohužel neplatí pro Gábinu, která je opět zavalena prací a starostmi kolem salonu. S Jirkou Hermanem sice mají doma pohodu, ale on by byl samozřejmě mnohem radši, kdyby si na chvíli odpočinula a někam si s ním vyrazila.

Zatímco Gábina nemá na podobné radovánky ani pomyšlení, její máma si naopak umíní odjet na dovolenou snů – bez Radka, zato s jeho penězi. Dceři přitom vnukne nápad, jak se vypořádat s jedním zdánlivě neřešitelným problémem v salonu. Co na to ale řekne Jirka?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova