Další nevěra v Ulici! Kdo to je tentokrát?

Další nevěra v Ulici! Kdo to je tentokrát?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nevěra je bohužel velmi častá záležitost, a to nejen v životě, ale i v seriálech. Nejinak je tomu v seriálu Ulice. Pamatujete si ještě na nevěru Veroniky Maléřové a faráře Ryby? 

Maléřovi se do Ulice přistěhovali z Moravy a potkáváme je již několik sezón. Manželé Martin a Veronika a děti Filip a Rozina tvořili opravdu krásnou a harmonickou rodinu. Začátky ve velkoměstě pro ně sice nebyly jednoduché, ale společně zvládli všechny obtíže překonat.

Manželství Veroniky a Martina bylo opravdu nádherné po mnoho let a lidé jim to mohli jen závidět. Bohužel spolu ale nebyli šťastní až do smrti, ale tento svazek rozdělila nevěra a vztahové problémy. Poslední kapkou, která tento vztah zničila, byla Martinova nevěra se servírkou Šárkou, do které se Martin zamiloval, a nakonec s ní i žil. Pojďme si ale připomenout první nevěru, která toto doposud krásné manželství zasáhla. 

Veronika je velmi nábožensky založená a po přestěhování do Ulice se seznámila s farářem Rybou. Ryba je člověk velmi vřelý a milý a většinu lidí si získal svým lidským přístupem. To samé můžeme říct také o Veronice, a tak se není čemu divit, že se Veronika s Rybou velmi rychle spřátelili. Veronika Maléřová byla Rybovi velkou oporou nejen na faře, kde mu pomáhala při nejrůznějších akcích a taky s chodem fary, ale spolehnout se na ni mohl také v osobním životě.

Velmi mu pomohla v situaci, kdy jeho maminka vážně onemocněla. Jejich přátelství bylo velmi intenzivní a tato intenzita velmi rychle sílila. A to tak dlouho, až se nakonec do sebe tyto dvě duše zamilovaly. Jednalo se o lásku na platonické úrovni, a kromě polibků k ničemu intenzivnějšímu nedošlo. Přesto ale jejich city byly příliš silné a intenzivní a samozřejmě dlouho nezůstaly jejich tajemstvím. 

Aleš Háma si zahrál faráře Rybu, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Tato událost velmi poznamenala rodinu Maléřových. Nejenže samozřejmě bylo ukončeno přátelství mezi touto rodinou a farářem Rybou, ale celou situaci nesl velmi špatně Martin i děti. Ryba se nakonec odstěhoval, aby celou situaci vyřešil. Manželství sice tuto náročnou zkoušku ustálo, ale jak jsme již zmiňovali, bohužel ne na dlouho. Po těžkém rozvodu a zdravotních problémech se ale Veronika nakonec přece jen zamilovala a nyní je velmi šťastná se svým přítelem Patrikem. 

Zdroj článku:
  • Autorský text