Těšte se, bude nová verze Vlkodlaka. Kdo se v ní objeví?

Těšte se, bude nová verze Vlkodlaka. Kdo se v ní objeví?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vypadá to, že se zanedlouho můžeme těšit na úplně novou verzi Vlkodlaka. Už se dokonce připravuje scénář. Kdo by si měl zahrát hlavní roli? Rádi vám to prozradíme.

Nové projekty dostaly zelenou

Po dlouhé pauze se opět obnovuje filmařský svět a vznikají nové projekty. Například studio Universal se chystá na další předělávku jednoho ze svých již klasických monster. Tentokrát se remaku dočká oblíbený Vlkodlak.

Už se pracuje na scénáři

Filmový projekt už se rozjel v plné síle. Scénáristky Lauren Schuker a Rebecca Angelo se pustily do tvorby scénáře k nové verzi Vlkodlaka. Zatím nebylo oznámeno, jak se snímek bude jmenovat. Jisté ale je, že poté, co napsaly scénář k filmu Orange Is the New Black, se budeme mít na co těšit.

Kdo bude nestvůra?

Zatím ještě tato informace není potvrzená, ale vypadá to, že na spolupráci kývl jeden z nejobsazovanějších herců současnosti, Ryan Gosling. Právě tento hollywoodský hezoun by se měl objevit v roli Vlkodlaka. Jistě mu to bude „slušet“. Herec se nechal slyšet, že to byl právě on, kdo vymyslel nový námět k této klasice. Zatím ale nebylo nic podepsáno.

Projekt stále hledá vhodného režiséra. Možná se jím stane Cory Finley, jež stojí za snímkem pro HBO Špatné vychování. Na oficiální informace si však ještě budeme muset chvíli počkat.

Zdroj článku:
  • Autorský text