Protivný bankéř Havelka z Ulice se proměnil v přitažlivého medika

Protivný bankéř Havelka z Ulice se proměnil v přitažlivého medika
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Znáte ho coby tyranského kravaťáka Havelku z Ulice a také jako pána z reklamy. Mladý fešák Jiří Böhm hrál však i v dalších seriálech a nejnověji ho teď můžete vídat jako studenta medicíny Ondru v Ordinaci v růžové zahradě 2. Nahradí snad Čestmíra Mázla v Alenině bolavém srdci?

Šikanující bankéř aspiroval na největšího padoucha Ulice

Všichni si jistě vzpomenete na arogantního šéfa z banky, Robina Havelku, jenž dlouhodobě a všemožně znepříjemňoval práci Vítkovi. Nešetřil falešnými úsměvy a rádoby povzbudivými řečmi, které byly spíše urážlivé než motivační. Člověk si u něj nikdy nemohl být jistý, na čem je, poněvadž někdy se tvářil jako přístupný a tolerantní nadřízený, jen aby vzápětí znovu zvážněl a urazil se.

Vítek pod jeho špatným vedením trpěl hodně dlouho, než se mu za výrazného přispění kolegyně Dity podařilo s Havelkou zatočit. Dita si totiž nahrála na mobil jeho vychloubačný monolog a nutno podotknout, že i pro diváky to byl okamžik slastného vítězství. Havelka byl nucen z pobočky odejít a zmizel tak i ze samotné Ulice.

Kde ještě můžete vídat herce Jiřího Böhma?

Atraktivní herec s vysportovaným tělem, Jiří Böhm, se na roli slizkého kravaťáka z banky vyloženě hodil, protože vedle DAMU vystudoval také obor Podniková ekonomika a management na VŠE. Na rozdíl od Havelky by ale při vedení banky volil vlídnější přístup. Ve skutečnosti velký sympaťák se vedle hraní věnuje také sportu a moderním technologiím. Možná si teď uvědomíte, že ho znáte i z reklamy na Datart. Spíše než ve filmech jste ho mohli vidět i v řadě dalších seriálů, např. v Modrém kódu, Inspektoru Maxovi, Specialistech či 1. MISI.

Hana Baroňová a Jiří Böhm, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Blesková náhrada za milovaného Čestmíra Mázla?

Od února 2022 navíc Jiří Böhm účinkuje v populární Ordinaci v růžové zahradě 2. Zde hraje pohledného medika Ondru Berkovce, který poprvé vstoupí na scénu v hospodě U Čerta. Při výpadku proudu náhodou vrazí do Aleny Mázlové, jež tady zapíjí žal nad ztrátou milovaného Čestmíra. Od jeho smrti uplynuly tři měsíce, a přestože Alenka po něm stále truchlí, osmělí se ke sklence vína a tanci se šarmantním neznámým.

Ondra ji během tance políbí, což většina diváků moc dobře nepřijme, protože koneckonců – naděje umírá poslední a je možné, že scenáristé nechají Čestmíra vstát z mrtvých. Ostatně, jeho tělo se v Mexiku dosud nenašlo. Co když se ale Česťa nečekaně vrátí a Alenka už bude mít doma nastěhovaného Ondru? Tahle vyhlídka možná není daleko od pravdy, protože poté, co Alena z baru uteče, narazí na Ondru znovu nejen v nemocnici, ale později také rovnou u sebe doma, kam ho přivede na přespání jeho kamarád Jakub.

Podivuhodná náhoda, pravda? Bude jistě zajímavé sledovat, jak Ondra do Alenina života ještě zasáhne…

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.super.cz