Netflix produkuje další romantický hit: První trailer pro film „Láska přes okno“

Netflix produkuje další romantický hit: První trailer pro film „Láska přes okno“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vypadá to, že španělské produkce se mohou těšit velké oblibě u Netflixu. Není vzácností, že se nový film či seriál ze Španělska dostane bez problémů na velkou streamující platformu. V romanci pro teenagery „Láska přes okno“ se mladá dívka pokouší svést svého souseda.

První trailer

Po upoutávce na "Láska přes okno" je jasné, odkud vzali producenti filmu jejich motivaci. V posledních letech se filmový průmysl těší velkému úspěchu s adaptacemi populárních romantických románů s lehce zlomyslným zvratem. Svědčí o tom nejen „Stmívání“ a „50 odstínů šedi“, ale také erotický film Netflix „365 Dní“. Kromě komerčního úspěchu se uvedená díla ale taktéž stávala stále častěji terčem kritiky, protože bagatelizovala a romantizovala hrubé chování ve vztazích.

"Láska přes okno" nyní navazuje na oblibu těchto zdánlivých modelů, alespoň podle prvních úryvků. Španělská romance režiséra Marçala Forèse („Zvířata“) vznikla podle literární předlohy Ariany Godoyové. V hlavních rolích románu jsou k vidění nováčci Clara Galleová a Julio Peña.

O co jde?

Raquel (Clara Galleová) se zamilovala do svého souseda Arese (Julio Peña). Každý den mu věnuje svou pozornost a tajně ho pozoruje oknem. Doposud byla mladá dívka příliš stydlivá na to, aby oslovila svého vyvoleného (ten ale o ni nejeví žádný zájem). To se ale rychle změní, Raquel totiž přechází do útoku.

Netflix bude film „Láska přes okno“ ukazovat romanticky příhodně těsně před příštím Valentýnem, a to 4. února 2022.

 

 

Zdroj: