Ulice: Dříve drsná Karla teď kolem Máry chodí po špičkách

Ulice: Dříve drsná Karla teď kolem Máry chodí po špičkách
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Markéta Stehlíková vstupuje do Ulice tehdy, když z ní má naplánovaný odchod herečka Anna Fixová. Tu dokonce zastoupí v Márově náručí. Život má herečka stejně barvitý jako její postava Karly Taubrové, později Marečkové.

Markéta Stehlíková si na svou stranu získává řadu diváků, zároveň ale kvůli nim mění svůj účes

Když se po boku Máry stále více objevuje policejní vyšetřovatelka Karla Taubrová, mají diváci co dělat, aby si zvykli na její netradiční vzhled. Karla má totiž v té době krátké vlasy a vypadá spíše jako kluk. Zkrátka nic pro toho, komu jsou sympatičtější dlouhovlásky.

V průběhu svého působení v Ulici si však herečka Markéta Stehlíková nechává své vlasy narůst. Médiím zdůrazňuje, že tak učinila mimo jiné i kvůli narážkám na její vzhled. Diváci ji totiž prý označovali za lesbu, kterou ona ale není. Každopádně delší vlasy herečce přinesly mnohem jemnější vzhled a roztály i Karliny pózy.

Drsná a zásadová Karla se zamilovává do Máry a později si její srdce získává malý kluk Vojta, na kterého naráží ve svém případu. Z vyšetřovatelky netykavky se stává milující partnerka a později manželka Máry, skvělá snacha a máma dvou úžasných kluků, z nichž Vojta je adoptovaný. 

Postava Karly je velmi pestrá. Kdysi to bývala holka, která kvůli nečekané smrti svých rodičů musela převzít zodpovědnost za svého mladšího bráchu Bruna. Život ji naučil, že má být stále ve střehu, a proto, snad aby se cítila jistěji, se vydává na dráhu policistky a policejní vyšetřovatelky. Přesně v této fázi se s ní seznamují diváci Ulice. Ti mohou později zaznamenat velký zvrat v jejím dosavadním životním nastavení.

Markéta Stehlíková
Zdroj: TV Nova | Markéta Stehlíková

Možná i skutečnost, že si dřív nemohla dovolit žít život, jaký chtěla, ale byla naopak svazována péčí a starostí o svého mladšího bratra, jí osud do cesty přihrál životní zkoušku. V té ale neobstála. Podstatu slibu věrnosti, který si s Márou na radnici dala, Karla nejspíš vůbec nepobrala. Jakub Štěpánek se v jejím životě objevil jako blesk z čistého nebe a ona k němu pociťovala stále větší sympatie.

Jejich četné schůzky nemohly dopadnout jinak než nevěrou, která málem zničila vše, co Karla s Márou dlouhou dobu budovali. Na úplně poslední možnou chvíli Karla procitla, bohužel však ze sebe Štěpánka nemohla setřást, aby tím zároveň neotřásla celou svou rodinou.

Dříve neohrožená policejní vyšetřovatelka s jazykem ostrým jako břitva se ocitla na dně vlastních výčitek. Jak mohla dopustit, aby se jí Štěpánek dostal tak hluboko pod kůži? A přenese se její rodina přes zraněnou důvěru? Jedno je jisté. Kdyby spolu Mára a Karla neměli děti, nejspíš by už dávno šli od sebe. 

Zdroje článku: