Vzpomínáte na krasavce ze seriálu Odpadlík? Podívejte se, jak vypadá Lorenzo Lamas dnes

Vzpomínáte na krasavce ze seriálu Odpadlík? Podívejte se, jak vypadá Lorenzo Lamas dnes
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Možná ho znáte jen jako toho krasavce s motorkou, ale Lorenzo Lamas je víc než Reno Raines. Uspěl ve světě filmu, reality show i na prknech, která znamenají svět. Dodnes se pohybuje v zábavním průmyslu, podniká a pomáhá druhým.

Svého času to byl neskutečný hit

„Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít, místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou…“

Zdají se vám ta slova povědomá? Pokud jste v 90. letech ujížděli na akčních amerických seriálech, pak by rozhodně měla. Právě tak začíná úvodní znělka dodnes oblíbeného Odpadlíka s pohledným Lorenzem Lamasem v hlavní roli. Bývalý policista Reno Raines, který se stane psancem lovícím psance na svém milovaném motocyklu Harley Davidson, je bezpochyby jeho nejslavnější rolí. Seriál o pěti sériích se natáčel mezi lety 1992 a 1997 a tenkrát platil za jeden z nejsledovanějších počinů tohoto druhu. Vysílal se současně ve stovce zemí po celém světě a byl nadabován do dvanácti jazyků. V tomto směru mu může konkurovat snad jedině Pobřežní hlídka (od roku 1989).

Všestranně nadaná osobnost

Lorenzo Lamas se narodil do herecké rodiny 20. ledna 1958 v Santa Monice v Kalifornii. Díky atraktivnímu vzhledu a nepopiratelnému šarmu se stal rychle miláčkem obrazovek a pozoruhodná fyzická kondice z něj udělala přirozeného kandidáta pro akční role. Postava Toma, kterou ztvárnil v populární telenovele Báječní a bohatí, rozšířila jeho fanouškovskou základnu. Nezůstával ale jen u televize, zamířil i na divadelní prkna. V roce 1996 se ujal role Dannyho Zuka v broadwayském muzikálu Pomáda. Jeho uhlazený vokál a charisma dodávaly milované postavě nový rozměr a noc co noc uchvacovaly publikum.

Po desetiletích v zábavním průmyslu odkaz Lorenza Lamase nadále vzkvétá. Jeho přínos televizi na ní zanechal nesmazatelnou stopu. Ať už jezdí na motorce, předvádí své dovednosti v bojových uměních nebo okouzluje diváky na jevišti, nelze popřít, že je talentovanou celebritou s fascinující kariérou i osobním životem. Vedle hereckých snah prokázal všestrannost při mnoha dalších činnostech, včetně zpěvu nebo televizních reality show. Také jeho manželství a vztahy se často stávaly středem veřejného zájmu. Koneckonců je pětkrát rozvedený, má pět dcer a jednoho syna. Aktuálně chodí s bývalou modelkou Kennou Scott, která je o 27 let mladší než on. Lamas nicméně i ve svých 65 letech vypadá stále dobře.

V zábavním průmyslu je herec pořád aktivní, přijímá nové projekty a zkoumá různé cesty kreativity. Když zrovna není zaneprázdněn bavením publika, oddává se lásce k motorkám a vášni pro sport. Je vynikajícím hráčem póla a mimochodem i licencovaným pilotem. Dokonce vlastní vrtulník a pořádá s ním vyhlídkové lety. Živí se podnikáním a věnuje se dobročinnosti. Založil organizaci Lorenzo Lamas Ride for Life, která pomáhá chudým dětem ze zemí třetího světa.

Zdroje článku: