Kvíz: Pořad Na lovu je tím, čím je, pouze díky lovcům. Přidejte se k nim

Kvíz: Pořad Na lovu je tím, čím je, pouze díky lovcům. Přidejte se k nim
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Není jednoduché najít dalšího lovce, jenž by se připojil k pětici geniálních mozků, které dnes a denně ohromují diváky bezbřehými znalostmi. Tvůrci se však nevzdávají a nadále pátrají po vhodném kandidátovi. Třeba byste se také mohli přidat do týmu. Ověřte si své znalosti v kvízu.

Pořad Na lovu se u nás těší velké oblibě, a tak nepřekvapí, že po letních prázdninách zahajuje již třetí sezónu. Lovci se však snaží dostihnout soutěžící nejen v této základní podobě vědomostní soutěže, ale také ve Hvězdných speciálech nebo v napínavé verzi zvané Superlov. Zatímco ve speciálech bojují proti českým celebritám, v Superlovu všichni společně čelí jedinému soutěžícímu, který se s nimi v případě jistého štěstí může utkat až o milion korun. Být lovcem je náročná práce, nejen psychicky, ale i časově, není tedy divu, že se tvůrci snaží jejich řady ještě rozšířit.

„Hledání lovců je na celém pořadu ta nejsložitější věc. Jen díky našim lovcům je náš pořad to, co je,“ řekla pro TV Nova kreativní producentka Veronika Mikysková. „Jejich renomé ve skutečném životě dalo našemu pořadu autenticitu. Každý už asi pochopil, že dávat váženému akademikovi, učiteli či právníkovi otázky dopředu by bylo pošetilé a hloupé.“

Některá témata jsou lovcům bližší než jiná. V nejedné otázce ale už také chybovali. Zkuste si, jaké je ocitnout se na jejich místě, a postavte se hezky čelem našemu kvízu.

Poradit si s některými zapeklitými otázkami, to chce mít všeobecný přehled a opravdu obsáhlé znalosti. Pokud jste se úspěšně vypořádali se všemi, gratulujeme vám. Je vidět, že vás podobné vědomostní soutěže baví. Možná by stálo za to zvážit osobní účast v Na lovu.

Zdroje článku: