Vzhůru za českými princeznami, čerty a rytíři s pohádkovým fotokvízem

Vzhůru za českými princeznami, čerty a rytíři s pohádkovým fotokvízem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jestli my Češi máme skutečnou slabost pro nějaký filmový žánr, pak to musejí být staré dobré pohádky. Připravili jsme si pro vás malé dobrodružství v podobě fotokvízu, který prověří vaše znalosti hraných českých pohádek.

Vánoční čas u nás každoročně patří především českým pohádkám, a i když jsme z nich už vyrostli, i když je známe nazpaměť, i když nás zřejmě nemohou ničím překvapit, stejně se pokaždé těšíme, až k nim společně usedneme. Doplňujeme slova oblíbených scén, zpíváme si s jejich hrdiny známé písničky.

Ani v létě však o filmové pohádky nebýváme zcela ochuzení, i v tuto roční dobu se vracejí na televizní obrazovky, aby nás potěšily a připomněly nám, že dobro nakonec vždycky zvítězí a naděje nikdy neumírá.

Pokud i vy patříte k těm, kteří si život bez svých zamilovaných pohádek neumějí představit, pak si určitě s následujícím fotokvízem hravě poradíte.

Podařilo se vám přiřadit odpovídající filmové názvy ke všem fotografiím? Nebo jste snad během zdolávání našeho kvízu objevili pohádku, která je pro vás zatím velkou neznámou? Možná jste se dopustili nějaké chybičky, ale to nevadí. Odreagujte se u dotyčné pohádky a třeba se zařadí mezi vaše nejoblíbenější.

Zdroj článku:
  • Autorský text