Konec července a žhavé novinky na HBO Go

Konec července a žhavé novinky na HBO Go
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Posledních čtrnáct červencových dní na HBO Go přinese pěknou snůšku novinek. Úplnou premiéru si odbydou tři série, z nichž dvě jsou věnovány dokumentárnímu žánru. Vedle toho nás čekají také horory, kultovní i komediální, doplněné o dvojici společenských dramat.

17. července

The Empty Man (horor, 2020) 

V malém městečku došlo ke zmizení náctileté Amandy (Sasha Frolova). Její matka pověřila bývalého policistu (James Badge Dale), aby po ní pátral. Postupně nachází spojení s tajemným kultem a vyvoláním nadpřirozené bytosti Empty Mana. 

 

18. července 

100 Foot Wave (dokumentární série, 2021) 

Šestidílná minisérie dokumentuje cestu profesionálního surfaře Garretta McNamara, který se rozhodl zdolat vlnu vysokou sto stop. Během deseti let udělal z malého portugalského městečka Nazaré světové centrum surfingu na velkých vlnách. 

 

22. července

Through Our Eyes (dokumentární série, 2021)

Skrze čtyři třicetiminutové díly nahlíží série do života obyčejných amerických dětí, které čelí různorodým, ne však neobvyklým, problémům. Tím je dospívání bez přítomnosti rodiče, který se odpykává trest ve vězení, ztráta rodinného podniku v důsledku klimatické změny, zranění rodiče během vojenské služby a také rodina s dětmi, jimž schází střecha nad hlavou. 

 

23. července 

Corazon De Mezquite (drama, 2019) 

V mexické domorodé kultuře je harfa jako hudební nástroj vyhraně pouze pro muže a není přípustné, aby na ni hrála žena. Mladá Lucía se ale rozhodne konvencím i svému otci navzdory na harfu hrát. 

 

24. července

Slečna bestie (komedie/horor, 2020) 

Vzájemné prohození těl dvou osob je oblíbený motiv. V tomhle případě se vymění sériový vrah s jeho objetí, mladou a pohlednou blondýnou. Zatímco Millie (Kathryn Newton) má 24 hodin na to, aby se dokázala vrátit do svého těla, vyšinutý vrah, přezdívaný Řezník (Vince Vaughn), si z pozice středoškolačky užívá jednoduchý lov objetí. 

 

27. července

Batwoman: série 2 (seriál, 2021) 

Po dvou letech se vrací Batwoman s celkem osmnácti epizodami, tentokrát ale bez Ruby Rose, kterou jako hrdinku nahradí Lavicia Leslie. 

 

30. července

Jeden za všechny (drama, 2020) 

David Verdaguer v roli učitele zaskakuje jako třídní šesté třídy. Do ní se zrovna vrací jeden z žáků, který kvůli vážné nemoci dlouhou dobu chyběl a ostatní spolužáci jeho návrat neakceptují. 

 

Zdroje: