Proč doopravdy skončila Sára Affašová v Ulici?

Proč doopravdy skončila Sára Affašová v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sáru Affašovou, atraktivní herečku česko-syrského původu, znají diváci především jako ztřeštěnou a ufňukanou Janu Rytířovou z Ulice. Pokud patříte k těm, kteří k této postavě velké sympatie necítí, můžete jásat – Jana už v seriálu nebude.

Někteří Janu milovali, jiní ji nemohli vystát

Když se poměrně nedávno v seriálu Ulice rozhodovalo o tom, zda Jana Rytířová uskuteční bláznivý plán a odletí do Irska bez milovaného Bruna, málokdo z diváků asi čekal, že skutečně zmizí. Někteří možná do poslední chvíle doufali, že náladová a roztěkaná dívka dostane rozum, zahodí letenku a poběží do Coolny, kde své životní lásce skočí do náručí. Namísto toho se postava Jany ze dne na den vypařila.

Její představitelka, krásná a exotická Sára Affašová, celou věc (pravý důvod jejího odchodu ze seriálu Ulice) vysvětlila tím, že sama dlouho nevydrží na jednom místě. Je akční povahy, po hlavě se vrhá do dobrodružství a ráda zkouší nové věci. Dá se tedy říct, že svou rolí v Ulici už docela přesluhovala – strávila tam koneckonců tři roky. Oproti šestnácti letům, jimiž se může pochlubit např. Rudolf Hrušínský, Václav Svoboda nebo Jaroslava Obermaierová, to tedy skoro nestojí za řeč, ale záleží na úhlu pohledu.

Sára je živel a netouží být navždy zaškatulkovaná jako ubrečená a střelená Jana z nekonečného seriálu. Ostatně hrála i jinde, třeba ve Specialistech, krimi seriálu Rapl, v komediálním seriálu Poldové a nemluvně nebo ve filmu Teroristka. Navíc uznává, že postava Jany divákům často brnkala na nervy právě nevyrovnaným chováním, ustavičným fňukáním i hádavostí.

V hereckém kolektivu byla Sára oblíbená a dočkala se krásného rozloučení během posledního natáčecího dne, kdy jí kolegové nechali na dveřích šatny dojemný vzkaz o tom, že jim bude chybět. O Janě se ale nedá říct, že by ji všichni postrádali. Fanoušky Ulice už dávno rozdělila na dva tábory, z nichž jeden ji obdivuje, ale druhý po ní určitě vzlykat nebude.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Sára tvoří pár se synem slavného českého herce

Konec jedné příležitosti může otevřít dveře pro jiné. Po odchodu z Ulice alespoň bude mít Sára více času na slibně se rozvíjející vztah s Martinem Donutilem, synem Miroslava Donutila. Před časem Sára tvořila pár se sympatickým tanečníkem Michalem Necpálem, kterého jste letos mohli vídat v oblíbené soutěži StarDance po boku tenistky Andrey Sestini Hlaváčkové.

Teď už ale řadu měsíců randí s kolegou z divadla a jejich láska jenom kvete. Strávili romantickou dovolenou v Řecku, zavítali na Filmový festival v Karlových Varech, dokonce si pořídili pejska a pravidelně plní profily na sociálních sítích zamilovanými fotkami. Čas spolu tráví i na prknech Městských divadel pražských, kde s nimi v jedné inscenaci účinkuje Martinův tatínek Miroslav Donutil. S oběma muži se Sára seznámila vlastně ve stejnou dobu, a to právě na první čtené zkoušce inscenace Smrt obchodního cestujícího. Rodinu svého přítele okamžitě okouzlila.

Herečka šíří povědomí o gynekologických problémech

Kromě toho, že Sára hraje v televizi i divadle a věnuje se partnerovi, vynakládá čas také na různé koníčky. Miluje tanec, a právě během práce v Taneční škole Vavruška se seznámila s Michalem Necpálem. V současnosti se, podobně jako kdysi její postava Jana Rytířová v Ulici, věnuje Instagramu. S jeho pomocí sdílí své zkušenosti a rady ohledně zdravotních problémů se záněty a cystami. Nepříjemné komplikace ji trápí prakticky od šestnácti let. Uvědomila si, že má kolem sebe spoustu žen ve stejném věku a s podobnými obtížemi. Jde přitom o téma, o němž se mnohé ženy stydí mluvit, a proto Sára přišla s nápadem řešit ho cestou sociálních sítí. Následně se jí ozvaly nejen čtenářky, ale kontaktovali ji dokonce i muži, kteří chtěli ženy lépe pochopit.

Vlastní zdravotní obtíže řeší Sára nízkosacharidovou dietou, bezlepkovou a bezlaktózovou. Vedle syndromu polycystických ovarií, jímž trpí, má totiž ještě intoleranci laktózy, takže tím bojuje proti dvěma výrazným omezením najednou. Z jídelníčku vysadila pečivo i sladkosti, přestala používat hormonální antikoncepci a zatím se zdá, že ve válce proti zdravotním neduhům slaví vítězství.

 

Zdroje: