Kino z gauče: Vrací se povědomý automobil na chytání duchů, Marvin s podivnými stravovacími návyky a vetřelci z vesmíru

Kino z gauče: Vrací se povědomý automobil na chytání duchů, Marvin s podivnými stravovacími návyky a vetřelci z vesmíru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Další dávka zajímavých titulů v nabídce Netflixu, Disney+ a HBO MAX přináší možnost, jak strávit pěkný večer. Ať už s dětmi, nebo třeba na romantické vlně jen s partnerem.

Netflix

Krotitelé duchů: Odkaz

Americká sci-fi komedie je už několikátým pokusem oživit slávu původního filmu Krotitelé duchů. A tentokrát to nedopadlo úplně špatně.

Příběh se odehrává 3 dekády po prvním díle, kde sledujeme matku s 2 dětmi, kterak se stěhuje do malého města, konkrétně na farmu, kde jim děda zanechal své dědictví. Dobrodružná jízda může začít. Zatímco z počátku děti nejsou z nového domova nadšené, postupně objevují, jaké fantastické dobrodružství mají před sebou, a odhalují záhady, které sledoval jejich děda.

Zvíře

Vrací se starší komedie s Robem Schneiderem v hlavní roli.

Úředník v policejní kartotéce Marvin sní o tom, že se stane plnohodnotným policistou jako jeho otec. K tomu mu chybí projít testy na fyzickou odolnost. Zatím přijímá tísňové volání. A jednou se rozhodne zasáhnout. Lupiči uprchnou a Marvin je pronásleduje. To se mu stane osudným a má těžkou dopravní nehodu. Zachrání ho výstřední doktor Wilder, který bádá nad změnou genetického kódu. Z Marvina si udělá pokusného králíka, a to se potom začnou dít věci!

Ve své soukromé laboratoři transplantuje Marvinovi různé zvířecí orgány. Když se Marvin vrátí ke své práci na stanici, na Wilderův zákrok si vůbec nepamatuje. Své kolegy však udivuje vypracovanými svaly a podivným zápachem, který ho provází. Navenek vypadá normálně, ale uvnitř nikdy neví, který zvířecí instinkt v něm zrovna převáží. Poté, co vyčenichá pašeráky drog na letišti, stává se z Marvina hrdina. Konečně se stává policistou. Jeho život se však začíná komplikovat, když se zamiluje do Rianny, která pracuje jako dobrovolnice v místním zvířecím útulku

Disney+

Malá mořská víla (od 6. září)

Snímek Malá mořská víla představuje hrané ztvárnění animované muzikálové klasiky od studia Disney. Je to příběh Ariel, krásné a temperamentní mladé mořské víly, která miluje dobrodružství. Nejmladší a nejsvéhlavější z dcer krále Tritona touží poznat svět nad mořskou hladinou a při jednom ze svých výletů se zamiluje do šarmantního prince Erika. Mořské víly mají zakázáno stýkat se s lidmi, ale Ariel se rozhodne uposlechnout své srdce. Uzavře dohodu se zlou mořskou čarodějnicí Uršulou, která jí dá šanci poznat život na souši. Uršula ale i tajně usiluje o Arielin život a korunu krále oceánů Tritona. Film Malá mořská víla režíroval Rob Marshall.

Nikdo tě nezachrání (od 6. září)

Talentovaná, mladá a osamělá Brynn nachází útěchu v domě, kde vyrůstala, avšak jen do doby, než ji probudí podivné zvuky vetřelců z jiné planety. Brynn se utká s mimozemskými bytostmi, které ohrožují její budoucnost, ale zároveň ji nutí čelit i vlastní minulosti. Film napsal a režíroval Brian Duffield a hudbu k němu složil Joseph Trapanese.

HBO MAX

Nástupkyně

Zbrusu nové iránské drama.

Pouhé dva týdny předtím, než má Roya (Tannaz Tabatabayi) emigrovat z Íránu do Dánska, se setká s tichou mladou dívkou, která se zdá být ztracená a nic si nepamatuje. Roya se jí ujme, poskytne jí domov a seznámí ji se svým manželem, rodinou a přáteli – a přitom si vůbec neuvědomuje, že tato dívka přišla, aby ji nahradila.

Zdroje článku: