Jiří Štrébl slaví dnes své narozeniny. Kolik byste Milošovi z Ulice hádali?

Jiří Štrébl slaví dnes své narozeniny. Kolik byste Milošovi z Ulice hádali?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hádali byste, že herec Jiří Štrébl se v nekonečném seriálu Ulice objevuje už od roku 2013? Vzhledem k tak dlouhému účinkování v Ulici nejspíš nebudeme daleko od pravdy, že i své narozeniny, které oslaví 11. listopadu, zapije se svými televizními kolegy. My Milošovi přejeme hlavně úspěšné podnikání, do kterého se nedávno s Vítkem Klímou pustil. 

Postava Miloše Knoblocha dostala od scenáristů možnost se změnit 

Zatímco většinou svého nového partnera vnímáte pozitivně a růžové brýle opadnou až později, Eva Toužimská to měla s Milošem Knoblochem úplně obráceně. Když totiž na podzim roku 2013 do jejího života vstoupil, nenacházela se úplně v nejlehčí životní situaci. Snažila se získat zpět do péče svou dceru Emu, kterou ztratila, když musela nastoupit do vězení.

Do toho se objevil Miloš, kterého potkala v nonstopu, kde pracovala. Viděla v něm hlavně finanční zabezpečení, a proto raději přehlížela jeho chování, které na začátku nebylo úplně vytříbené. Ani divákům se věčně zlobící se Miloš moc nezamlouval. Evě se divili, proč s takovým neandrtálcem je, vždyť dokonce ohrožoval i její křehoučký vztah s Emou. Jenže Eva nejspíš dala na svou intuici. Nebo jí možná scenáristé slíbili, že když to s Milošem vydrží, štědře se jí odmění. A měli pravdu. Miloš se totiž jako mávnutím kouzelného proutku změnil. 

Zprvu nevlídný Miloš Knobloch dostal u diváků druhou šanci. Jakmile se s Evinou usadil, zvykl si na svou nevlastní dceru Emu a spřátelil se s Bedřichem a jeho okolím, stal se z něho úplně jiný člověk. Člověk, který nešel pro nevyžádaná životní moudra a nadávky daleko, najednou začal veršovat.

Miloš Knobloch se v Ulici hledal, až se našel 

Za ono dávné vsazení na intuici teď Eva Knoblochová sklízí ovoce. V nedávných dílech se u Aničky v bistru objevila v novém luxusním kožichu a za ní se táhla vůně drahého parfému. Vše financoval Miloš, který si nejspíš vzal za své, že svou manželku musí jakožto úspěšný podnikatel hýčkat. A Eva? Ta se samozřejmě nechá.

Kdyby Milošovi podnikání nevycházelo, jistě by tisíce, které se z rozpočtu za kabát vytratily, bezpečně uložila na horší časy. Ale pokud to Milošovi klape? Proč by se věčně odbývala? Eva je prozíravá a dobře ví, jak na manžela. Hravě mu vnutila myšlenku, že potřebuje nový kabát a ještě Miloše nechala si myslet, že s tak romantickým nápadem přišel on sám.

Eva si Milošových úspěchů užívá plnými doušky. Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jó, Eva v těchto věcech zkrátka umí chodit. Jako první ji také napadlo to, na co Anička raději nechce ani pomyslet. Ať už kolem Franty Skyler tancuje jakkoliv, Eva ji má dobře přečtenou. Jde po Frantovi a hru má dobře rozehranou. Když to říkala Aničce, té málem vypadly oči z důlku. Sama Anča však uznala, že něco pravdy na tom bude. Teď už se jen stačí rozhodnout, které ze snach bude fandit. Té, která je maminkou jejího vnoučka? Nebo té, která by Frantu v životě nezradila tak, jako to udělala Skyler? 

Jiří Štrébl oslaví své 64. narozeniny

Zdroje článku: