Takhle vypadá a žije prostořeká představitelka Al Lambert z Kroku za krokem 20 let po natáčení. Znáte její vtipný blog?

Takhle vypadá a žije prostořeká představitelka Al Lambert z Kroku za krokem 20 let po natáčení. Znáte její vtipný blog?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jen málokdo si po přečtení jména Christine Helen Lakin vybaví nějakou tvář, ale pro diváky a příznivce seriálu Krok za krokem je Alice, zvaná Al, známou nezbednicí z klanu Lambertů.

Dětství a herecké začátky

Christine Lakin se narodila 25. ledna 1997 v texaském Dallasu. V dětství se hodně s rodinou stěhovala, což ji zbavilo dětské ostýchavosti. Když se konečně rodina usadila v Atlantě, rodiče využili její výřečnosti a přihlásili ji do hereckého spolku, kde Christine získávala první zkušenosti. Párkrát zkusila štěstí v reklamě a nakonec se jí podařilo získat roličku ve snímku z občanské války.

Seriál „Krok za krokem“

A potom přišla její nejvýraznější a nejdelší herecká etapa, stala se součástí nejoblíbenějšího rodinného klanu v Americe, Alicií Lambertovou v seriálu „Krok za krokem“. To ale nebyla jediná její aktivita, vystupovala také v různých televizních pořadech, sbírala zkušenosti a také stihla vystudovat střední školu a začít studium na Kalifornské univerzitě v Los Angeles.

Život po ukončení seriálu

Po ukončení seriálu si Christine dodělala univerzitní vzdělání a hledala příležitost u filmu. To se jí podařilo ve dvou nezávislých filmech z roku 2000: „Big Monster on Campus“ a „Finding Kelly“. Nabídka na práci přišla i z divadla. Christine propůjčila svůj hlas audioknihám, má za sebou první zkušenosti jako producentka a píše scénáře například pro platformu Hulu nebo MTV.

V průběhu let se objevila v epizodních rolích v seriálech, jako jsou například:

• Sedmé nebe, Sedm dní, Bostonská střední, Dotek anděla, Kriminálka Las Vegas, Sběratelé kostí, Námořní vyšetřovací služba, Kriminálka New York, Americká manželka

Soukromí herečky

Po delších vztazích s hercem Jeffem Judayem a režisérem Andy Fickmanem si nakonec její srdce získal Brandon Breault. Herečka porodila v roce 2016 dceru a o dva roky později syna.

Své rodičovské zkušenosti, příhody z přestavby domu, z manželství a z pracovního prostředí sdílí se svými fanoušky pravidelně na populárním blogu.