Jak dnes žije Karen ze seriálu Will & Grace?

Jak dnes žije Karen ze seriálu Will & Grace?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Megan Mullally je známá především ze seriálu Will & Grace. Za tuto vedlejší roli získala cenu Gracie. Před pár lety se natáčelo pokračování tohoto úspěšného seriálu, ale kvůli zákulisním sporům si ho herečka moc neužila. Dnes je podruhé šťastně vdaná a točení nových filmů a seriálů se ve svém věku už moc nevěnuje.

Role Karen ji proslavila

Megan Mullally je americká herečka a komička. Její kořeny však sahají až do Irska, Německa, Velšska, Skotska a Francie. Narodila se 12. listopadu 1958 ve znamení štíra, a její životní rolí, která ji proslavila prakticky po celém světě, byla Karen v televizním sitcomu NBC Will & Grace z roku 1998. Za tuto vedlejší roli dokonce v roce 2018 získala cenu Gracie za nejlepší herecký výkon v komedii nebo muzikálu.

Zdroj: Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock

Vdávala se dvakrát

Mullallyová však natáčela úspěšné filmy a seriály i po její nejslavnější roli, a tak jste ji mohli vidět například ve filmu Zloději z Harvardu z roku 2002 nebo Fame – cesta za slávou z roku 2009. Nějakou dobu dokonce natáčela i vlastní talkshow The Megan Mullally show, ale zde moc úspěchu nezískala, a tak byl pořad ukončen. V osobním životě je nyní podruhé vdaná. První manželství s Michaelem Katcherem trvalo pouze 4 roky.  S druhým manželem Nickem Offermanem je už 20 let, i když je svazek bezdětný.

Znovuoživení úspěšného sitcomu nedopadlo podle očekávání

Před nedávnem znovu sitcom Will & Grace ožil, kdy Megan opět hrála Karen a tvůrci tohoto sitcomu chtěli navázat na jeho předchozí úspěch. Bohužel tuto dodnes krásnou herečku jste v něm měli možnost spatřit jen výjimečně. Až o něco později se veřejnost dozvěděla důvod. Megan se během natáčení cítila být šikanovaná hlavní hereckou postavou Grace, kterou hrála Debra Messingová. Jejich zákulisní hádky byly přímo pověstné.

Nyní žije Megan Mullallyová v ústraní reflektorů a užívá si zasloužený odpočinek po své dlouhé herecké kariéře.

Nějakou dobu dokonce natáčela i vlastní talkshow The Megan Mullally show.