Takhle dnes vypadá a žije Fran Fine z Chůvy k pohledání. Je to pořád šťabajzna a věnuje se seriálům i dabingu

Takhle dnes vypadá a žije Fran Fine z Chůvy k pohledání. Je to pořád šťabajzna a věnuje se seriálům i dabingu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tenhle seriál nás provázel celými devadesátkami. Pamatujete na šmrncovní a prostořekou Fran, co obrátila život jedné rodiny vzhůru nohama? Jak dnes vypadá a v jakých rolích ji můžeme vidět?

Co na srdci, to na jazyku

Prostořeká Fran si nenechá nic líbit. Její snoubenec Dany, u kterého pracovala ve svatebním salónu, jí dal kopačky. A aby toho nebylo málo, vyhodil ji i z práce. Ona se ale nehodlá vzdávat a vidět život černě. Začne se živit jako podomní obchodnice s kosmetikou a náhodou se ocitne v domě bohatého vdovce a jeho tří dětí. A právě Maxwell Sheffield, otec tří dětí, nutně potřebuje chůvu. Místo toho, aby se Fran držela zpátky, nestydí se své názory ventilovat okolí. A je jí jedno, jestli se to nelíbí členům rodiny nebo návštěvě. Na paškál si prostě bere všechny.

Šmrncovní chůva

Slavný seriál se točil téměř celá devadesátá léta a dočkal se celkem šesti sérií a 145 epizod. Od roku 1993 do roku 1999 tak pořádně bavil diváky na celém světě a dělal protipól uhlazenému seriálu Krok za krokem, kde se prezentovaly rodinné situace tak, jako bychom je všichni měli řešit. Fran si ale jela svou a vtipem a osobitým šarmem a nenapodobitelným humorem odlehčila každou situaci.

Čtěte také: Jak vypadá povýšená "štěkna" Dana Foster z Kroku za krokem téměř 20 let po natáčení? Dnes je z ní pěkná kočka

A byla to pořádná šťabajzna! Kromě toho, že byla neustále upravená, v seriálu vystřídala okolo 900 různých kusů oblečení! Nejčastěji nosila kostýmy a různé kombinace blůz a sukní, šaty, společenské obleky, kabáty, župany, nebo třeba pyžama a negližé.

Stále hraje v seriálech

Fran Drescher, představitelka chůvy, je dnes šmrncovní šedesátnice. Tato kráska ze státu New York se v letošním roce představuje zejména v seriálu Indebted. Možná jste ji zaznamenali také v seriálu Living with Fran – ten se natáčel na počátku milénia.

Kromě hraní se Fran věnuje i dabingu – její hlas zazněl ve filmu Past na žraloka nebo Hotel Transylvánie.