Filmové novinky: Na co se můžeme těšit do konce roku 2020

Filmové novinky: Na co se můžeme těšit do konce roku 2020
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Koronavirová vlna s sebou smetla i svět filmu. Většina jarních premiér byla odložena minimálně o půl roku. Pokud nám ale štěstí bude přát, budeme moct ještě do konce tohoto roku zhlédnout dost zajímavých snímků.

Black Widow

Jeden z nejočekávánějších filmů roku 2020 je bezpochyby příběh o ruské agentce. Snímek Black Widow je natočen podle komiksové předlohy z dílny Marvel. Postavu jsme mohli vidět v mnoha jiných filmech od této společnosti, až teď se ale Černá vdova dočkala samostatného zpracování. Od 5.11.2020 můžeme vidět film v českých kinech

Wonder Woman 2

Ti, kteří preferují příběhy od DC Comics si také ještě do konce roku přjdou na své. 1.10.2020 měl v českých kinech premiéru druhý snímek o Wonder Woman, který má zatím v zahraničí moc dobré ohlasy, dokonce ani kritici film příliš neodsoudili.

Tichý společník

Ani čeští tvůrci nezaháleli. Od 1.10.2020 můžete zhlédnout film Bolka Polívky, Tichý společník. Uvolněná komedie pojednává o vesnici v horách, ve které je nedostatek míst na hřbitově. Místní pobuda pak přijde s inovativním řešením.

Smečka

Snímek z hokejového prostředí pojednává o vztazích mezi spoluhráči a ukazuje, že ačkoli jsou na ledě sehraní, v šatně to takové být nemusí. Zvláště pokud jde o mladé talenty. Film vznikl v česko-slovensko-švédské koprodukci a v našich kinech je k mání od 8.10.2020

Soul

Od 19.11.2020 můžete do kina zavítat i s těmi nejmenšími. Studio Falcon připravilo nový animovaný film s názvem Soul, tedy duše. Příběh pojednává o muzikantovi, který ztratil vášeň pro hudbu a snaží se jí znova najít. V posledních letech nám Falcon představil mnoho skvělých animáků, například V hlavě. V zahraničí má tento film prozatím velice dobré recenze.