Elizabeth Hurley: Herečka a podnikatelka oslavila letos 55 let. Objevila snad elixír mládí?

Elizabeth Hurley: Herečka a podnikatelka oslavila letos 55 let. Objevila snad elixír mládí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodačka z Hampshire, dcera učitelky a vojáka, dnes vypadá lépe než v začátcích své herecké kariéry. Jako dítě zkusila balet, ale to ji nebavilo, a tak když získala stipendium na londýnskou vysokou školu, zkusila tanec a herectví.

Herectví ji zaujalo natolik, že změnila svůj vzhled rebelky (růžové vlasy, kroužek v nose), aby se mohla ucházet o seriózní práci.

Pokud se podíváte ne hereččin Instagram, kde propaguje svou řadu plavek, je opravdu těžké uvěřit, že žena, která není žádný velký sportovec, je ve svém věku v tak skvělé kondici, kterou jí můžou závidět třicátnice.

Jak herečka tvrdí, nepravidelně cvičí jógu a pilates. Nemá žádné speciální diety, jen jí lehké večeře a pokud si dopřeje něco navíc, jde na procházku. Pružnou kůži si udržuje důkladným peelingem a studenou sprchou.

V osmdesátých a devadesátých letech Elizabeth zářila na přehlídkových molech a následně ve filmu. Vidět jste ji mohli například ve filmech Přepadení ve vzduchu, Austin Power: Špionátor a Austin Power: Špion, který mě ojel. Moc jí to slušelo ve filmech Smlouva s ďáblem a Sloužit Sáře. V letech 2015 až 2018 se pravidelně objevovala v seriálu The Royals o královské rodině, kde ztvárnila hlavu královské rodiny – královnu Helenu, která se ze všech sil snaží udržet dobrý obraz rodiny. S bulvárními novináři v patách to není úplně jednoduchá práce a členové královské rodiny ji to moc neusnadňují. Pokud vám seriál unikl a máte rádi královské prostředí, luxus, drahé oblečení a intriky, potom si seriál najděte.

Ve své kariéře modelky byla často tváří módních a kosmetických značek a v roce 2005 pustila do světa svoji první módní kolekci.

V soukromém životě už tolik štěstí neměla. V roce 1986 vytvořila pěkný pár s hercem romantických rolí Hughem Grantem. Romantika zmizela v roce 1995, když se herec nechal nachytat novináři v autě s prostitutkou. Ani další vztah z roku 2001 se Stevem Bingem nebyl moc šťastný. Když herečka otěhotněla, milionář odmítl dítě uznat a tvrdil, že není jeho. Testy DNA potvrdily, že otcem Damiana je. S Arturem Nayarem jí vztah vydržel 3 roky a další zasnoubení s Shanem Warnerem bylo zrušeno v roce 2013.

Zajímavosti:

Výnosy z prodeje rtěnky Elizabeth Pink od Estée Lauder, kterou herečka uvedla na trh, byly určeny na výzkum rakoviny prsu.

Její syn má 7 kmotrů. Nechybí mezi nimi Elton John a Hugh Grant. Elizabeth je kmotrou dvou dětí Victorie Beckham a dcery Hugha Granta.