Drbárna ze ZOO: Eva Burešová prozradila, jak to vlastně má se svým seriálovým synem

Drbárna ze ZOO: Eva Burešová prozradila, jak to vlastně má se svým seriálovým synem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože se herečka nikde nezmínila, že do seriálu přibere vlastního potomka, hodně se o tom spekulovalo, a tak to Eva vše uvádí na pravou míru. Seriálový Petřík se stává jejím synem pouze v okamžiku, kdy se potkají na natáčení.

Eva uvedla, že před zahájením natáčení sice chvíli uvažovala o tom, že by potomka, svého čerstvě narozeného chlapečka, do seriálu přibrala, ale nakonec se rozhodla, že to neudělá. Podle herečky by to sice mělo určité výhody a nemusela by se od syna kvůli natáčení odloučit, ale na druhou stranu sama ví, jak je natáčení časově náročné a vše musí šlapat podle plánu, a tak svého Tristana zatím před kamery nevzala.

Eva Burešová a Tomáš Klus
Eva Burešová a Tomáš Klus | Zdroj: FTV Prima

Navíc je známo, že si Eva a její přítel Přemek Forejt hodně zakládají na svém soukromí a dodnes se se svým společným potomkem nikde neukazují, takže asi i to ovlivnilo její rozhodnutí.

Viky má na natáčení výhodu

Herečka dostala k dispozici na natáčení dvě děti, které obě hrají postavu malého Péti. Právě díky tomu, že má Eva stejně starého potomka doma, působí se seriálovým synem velice přirozeně. Jen je škoda, že je s dítětem v záběrech tak zřídka.

Eva se svěřila, jaké je natáčení s batoletem, které není její. Navíc musí zvládat rovnou dva prcky, kteří se střídají. Děti se jmenují Matyáš a Viktor.

 Každý je úplně jiný. Matyáš je větší, je to kus chlapa, a Viktor je zase jemnější. Když byli malincí, byli si docela podobní, ale už z toho vyrůstají, každý roste jiným tempem a mají samozřejmě i jinou povahu,

prozrazuje na kluky jejich seriálová maminka Eva Burešová.

Ava Burešová na natáčení
Eva Burešová na natáčení | Zdroj: FTV Prima

Když se vrátila do děje, natáčela hlavně s Viktorem, který byl klidnější a snadno si na sebe oba zvykli. Teď však Viktor dává jasně najevo, že nechce být seriálovou hvězdou a hodně pláče. Často je tedy nahrazovaný Matýskem, který je teď hodnější.

 Jsou skoro stejně staří jako můj syn Tristan, tak to je snadnější. Jelikož jsou to malá miminka, tak u nich záleží především na tom, jak se vyspí, jestli mají hlad, nebo jsou po jídle, jestli je na place dvacet lidí, nebo tři. Je to velmi nevyzpytatelné. Jsou ale oba zlatí a je kouzelné sledovat tu jejich cestu. Když jsem s nimi začala točit, byli fakt úplně mrňaví, musela se jim držet hlavička, teď už to jsou velcí kluci. Otáčejí se za mnou. Sleduji to samé u svého syna a je moc hezké u toho být,

uvedla Eva.
Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text