Čtvrtek v Ulici: Prokop trvá na oddělených životech a dvojčata Dvořákova Magdu zvou na mimoškolní akci

Čtvrtek v Ulici: Prokop trvá na oddělených životech a dvojčata Dvořákova Magdu zvou na mimoškolní akci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve vztahových věcech se Magda poměrně ztrácí. Za dobu svého působení v Ulici ji opouští už třetí muž. Možná, že kdyby na Prokopa tolik netlačila, tak by slovo rozchod z jeho úst nikdy nevyletělo. Jenže pořád by trval na oddělených životech, což je úplně to samé jako rozchod. Takový vztah-nevztah si Magda představit nedokáže.

Prokop je ten největší sobec pod sluncem

Prokop není typ na sdílení společného života. Ujasnil si to v sobě a teď to takhle opatrně podává Magdě. Říká jí, že není šťastný, že se dusí, že prostě potřebuje svůj vlastní byt. Dokonce ani jedna místnost navíc by mu nestačila! A to je vážně na facku. To si rovnou na čelo může nalepit, že není chlapem pro sdílení života. Ale možná, že by to s jinou partnerkou šlo, kdo ví? Magda hledá způsoby, jak chudákovi Prokopovi to soužití s ní ulehčit. Lano, na kterém měla Prokopa pomyslně uvázaného, tak dlouho povolovala, až se jí úplně vysmýkl. Teď už ho zpátky do vztahu a do společného bytu nenažene. Ale jak si to vlastně ten Prokop představoval? To tohle o sobě nevěděl, když Magdě šlapal po životním štěstí?

To ji potkalo s Mirkem, ale Prokop vše zkazil. Teď Magda stejně zůstane na ocet a Mirek se může smát. Ten ostatně Prokopovi předpověděl, že to opět zkazí. A Magda? Ta si sice může kolem sebe vybírat, nějakou dobu však nejspíš bude chtít být sama, aby tuhle ránu zpracovala. O to více ji to bude bolet, když bude mít na očích šťastnou Irenu, která se, na rozdíl od ní, dokázala v životě posunout. Možná, že kdyby Irena nevzala Prokopovi funkci ředitele, neměl by takové pnutí a svou nadbytečnou energii by si vybil za ředitelským stolem. I ona mezi ně částečně vrazila klín.

Jak bude vztah mezi Magdou a Prokopem pokračovat?
Jak bude vztah mezi Magdou a Prokopem pokračovat? | Zdroj: TV Nova

Zdá se, že Matěj Dvořák tajně miluje svou ředitelku

Na ocet Magda dlouho nezůstane. Ostatně i Jirka Hložánek je pořád ještě volný a o Magdu ještě v době, kdy žila její máma, velmi stál. Teď je ve hře ale i Martina, a tak si i Jirka může vybírat. Jenže to není jediný adept, kdo by mohl Magdu hýčkat. Vypadá to, že o ni má zájem také Matěj Dvořák. Ten ji dokonce zval na mimoškolní akci a ona jeho pozvání přijala. Irena jí sice radila opak, ale znáte Magdu. Ta si odjakživa dělá, co chce. Magdě se vystoupení kluků líbí a chválí je za to.

Matěj přitom na ní může oči nechat. To se Markovi ale nezdá vhodné, a tak nejspíš udělá vše proto, aby svého bratra usadil do patřičných mezí. Vztah mezi učitelem a studentem se už v Ulici několikrát řešil. Pamatujete, jak studentka Gábina zahořela láskou k učiteli tělocviku Hynkovi? Nebo jak se do Terezy Jordánové zakoukal její student Tobiáš (Vincent Navrátil)? Nebo jak Tereza Jordánová skončila v posteli Peterky? Že by se co nevidět řešil vztah Magdy a Matěje?

Zdroje článku: