Úterý v Ulici: Šimon má úraz na rampě a Magdě svítá na lepší časy

Úterý v Ulici: Šimon má úraz na rampě a Magdě svítá na lepší časy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Až ve 4437. díle Ulice to pro Magdu začíná vypadat dobře. Jedno opilecké vystoupení udělá své a Prokop si maličko sáhne do svědomí. Tolerantní Magda mu dává šanci a on jí chystá večeři. Předvádění se na rampě před Val pro Šimona nedopadne úplně dobře. Kvůli poranění ruky musí na pohotovost. 

Magda s Prokopem došli ke kompromisu 

Starosti s Kalinou může Magda alespoň na chvíli vypustit z hlavy. Zatímco ještě noc předtím fňukala do polštáře, teď usedne k večeři, kterou pro ni přichystal sám Prokop. No není to skvělé? Je to dokonce ještě lepší. Jak Magdě Landová poradila, všechno si vyříkali a nastavila pravidla pro společný život. Zdá se, že tohle může klapat. 

Valerie porušuje zákaz svých rodičů

Šimon má štěstí, že si našel holku, která se vůbec ničeho nebojí. Val je přímá holka a vypadá to, že má Šimona opravdu ráda, když s ním i přes zákaz rodičů jde na rampu. Ne, že by je zbytečně provokovala. Ale má dobrou kamarádku, která je ochotná zamilovaný pár krýt pro případ, že by se ptali. No není to geniální? Zakázaná láska chutná o to více, že? Jenže ani v Šimonově rodině nejsou nadšeni z toho, že se Šimon stýká právě s Val. Proti holce nic nemají, ale její rodiče Šimona dost pomlouvali za to, že tehdy na jejich syna vytáhl zbraň.

Udělá Šimon na rampě dojem na Valérii?
Udělá Šimon na rampě dojem na Valérii? | Zdroj: TV Nova

Pravdou je, že podobné situace se nedějí každý den a je celkem normální, že jsou z toho všichni v šoku. Ani vězením otrlý Mastný není dvakrát nadšený z toho, že si Šimon vyhlédl zrovna Matouškovou. Neodpustí si tohle zkonzultovat se svou dcerou, ale nejspíš stejně jako ona tuší, že tohle Šimonovi zakazovat zkrátka nemohou. Na rampě si Šimon užívá s Val spoustu zábavy. Ale to jen do té doby, než se po nepovedeném skoku rozplácne na zem. Jeho zraněná ruka vyžaduje ošetření. S takovým zraněním se mu bude jistě špatně uklízet... a také hrát na počítači, jak škodolibě připomíná jeho máma.  

Zdroj článku:
  • Autorský text