Pondělní Ulice: Martina zoufale nabízí své jídlo pod cenou a Chris zase stávkuje

Pondělní Ulice: Martina zoufale nabízí své jídlo pod cenou a Chris zase stávkuje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani ve 4436. díle Ulice hospoda Kateřiny neprofituje ze své nové kuchařky. Martina jídelníček naklápí maličko italským směrem, a na to stálí štamgasti neslyší. Jak dlouho to bude Kateřina tolerovat, to se uvidí, protože zatím se drží. Chrisovi už nicméně trpělivost s jeho bláznivou matkou přešla. Neví, kam patří a znovu ukazuje svůj vzdor. 

Vzplanutí vášní vyjde Frantu draho 

Diváci už ví a Franta přinejmenším tuší, že poslat Báru k vodě nebylo jeho nejlepší rozhodnutí. Umanutá Skyler a vzdorovitý Chris totiž mohou ve finále způsobit, že se Franta rozhodne přerušit studium, aby podle těch dvou šlapal jako hodinky. Že Skyler je sebestředná nána, to není potřeba připomínat. Nejenže Frantovi pošlape fungující vztah, nýbrž má i tu odvahu Báru pomlouvat, že je bordelářka. A to kvůli jediné její ponožce, která se zamotala do prostěradel. Jak se k tomu Anička postaví? Zastane se chudáka Báry? Spíše se začne řešit Chris. Ten vůbec nedal to, že se u něj rodiče jen zastavili, jako by byli jeho vzdálení příbuzní.  Hlavně by se měla Skyler vzpamatovat a minimálně ona jet za Chrisem. Nebo si není jistá ve svých kramflecích a nechce tady Frantu s Bárou nechávat o samotě? 

Zoufalá Martina dělá zoufalé činy 

Martina může stále dokola opakovat, jak je její masíčko skvělé a recepty ideální, přesto však její jídla nejdou na odbyt tak, jak očekávala. Vlastně vůbec se to nehýbe, ale Martina to pořád ještě nechce vzdát. Ze zoufalosti pobíhá po hospodě a svá jídla hostům sama doporučuje.

Podle Mileny Pumrové je tohle nedůstojné, ale co může dělat? Kateřina na ni nedá. Ale ani osobní kontakt krásné kuchařky s hosty nepomáhá, a tak Martina nabízí své menu za polovinu ceny stálým štamgastům. Ti se nad ní slitují a rádi ji zvou ke stolu. Jenže stávající klientelou, která do hospody chodí hlavně na pivo, Martině trn z paty nevytáhne. 

Zdroj článku:
  • Autorský text