Tereza Brodská z Ulice slaví dnes narozeniny

Tereza Brodská z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete na doby, když v Ulici hrála ještě Tereza Brodská? Bylo to v dobách, kdy Ulice byla ještě v plenkách a nikdo vůbec nepředpokládal, že se seriál dožije sedmnácti let. V té době tvořila jednu z klíčových postav.

Tereza Brodská se jako Bára Jordánová nenudila

Tereza Brodská patří k těm hercům, kteří se z rozjetého seriálu Ulice rozhodli vyskočit dřív, a to i přesto, že nějaký děj by se pro ně ve scénářích jistě našel. Konkrétně Terezu Brodskou tlačil k prasknutí nabitý diář. Měla spoustu jiných nabídek, a proto poprosila, aby mohla ze seriálu zmizet. A protože už Tereza Brodská v Ulici nehraje, své narozeniny nejspíš oslaví 7. května se štábem primáckého seriálu Zoo. Bude jí 54 let.

V době, když se Tereza Brodská rozhodla rozvázat spolupráci s Ulicí, byli její seriálové děti už dost velké na to, aby divákům její nepřítomnost nepřipadala divná. Koneckonců, Bára Jordánová v té době už své pubertální děti Matěje a Terezu nevídala na denní bázi. Pracovala totiž v Brně, kde si po rozvodu s Tomášem Jordánem našla nového partnera. Diváci si mohou pamatovat na to, že jím nebyl nikdo jiný než herec Jiří Dvořák (hrál novináře Ondřeje). I on měl dvě dcery z předchozího manželství.

Ačkoliv období sžívání se bylo pro všechny zúčastněné velmi těžké, povedlo se. Příběh Báry Jordánové tudíž končí happy endem – tedy svatbou a odstěhováním se do domu u Brna.

Ze seriálu se rozhodli vystoupit i její seriálová dcera Patricie Solaříková (teď už Pagáčová) a její seriálový syn Jakub Štáfek.

Bára Jordánová nebyla vždy spokojenou ženou

Fakt, že dějová linka Báry skončila happy endem však ještě neznamená, že to takhle měla celý život. Konkrétně Bára Jordánová je důkazem toho, že pokud něco v životě chcete, musíte dělat rozhodné kroky. Diváci si mohou pamatovat, jak nešťastná byla ve vztahu s Tomášem. Ale ačkoliv byli ti dva velmi rozdílní, chtěla s ním Bára zestárnout. Alespoň na začátku to tak vypadalo. Když ji pak Tomáš podvedl s asistentkou v autoservisu, nemohla mu jeho zradu odpustit.

O to těžší bylo, když to Tomáš udělal znovu, tentokrát s učitelkou ze školy. Ani ona nebyla nejsvatější. Za dobu působení v Ulici zažila nevěru ze své strany, a to když skončila v posteli s Petrem Boháčem. V té době již manželství Tomáše a Báry zažívalo krizi, a tohle mohlo být řešením. Mezi Bárou a Boháčem to jiskřilo, ale ne dost na to, aby ti dva spolu zůstali. Po aférce na chatě se už spolu nestýkali. Možná i proto, že Boháč řešil svou osobní krizi a přičichl k alkoholu.

Každopádně byla Bára Jordánová v Ulici oblíbenou postavou. Byla to milující maminka Matěje a Terezy, dobrá kamarádka Jitky Farské, později rovná partnerka k Ondřejovi a náhradní máma jeho dvou dětí.

Zdroj článku:
  • autorský text