Ulice: Adama vzali do Houstonu a Vanda to bere jako příležitost uspíšit svatbu

Ulice: Adama vzali do Houstonu a Vanda to bere jako příležitost uspíšit svatbu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4423. díle Ulice se to pro Hermana pěkně zvrtne. Ve snaze zachránit Šimona před dalším malérem ho veze na taneční soutěž, zastaví ho hlídka a nadýchá zbytkový alkohol. Tím si nejen zavaří svůj návrat do práce, nýbrž i zlepšující se vztahy v rodině. Šimon prohlašuje, že u táty by mu bylo lépe a Žofka řeší stres sebepoškozováním. 

Co se zdálo být urovnané, se zase rozbouřilo. Konkrétně jde o vztah Gábiny a Šimona. Když Gábina odhalila, že ji chtěl Šimon obejít, začala zuřit. Odteď už nebude kamarádka, ale klidně se obětuje a bude Šimonův hlavní nepřítel. Udělá vše proto, aby syna naučila férovosti a důslednosti, aby neskončil ve vězení jako její otec. Jirka ve snaze urovnat vztahy se Šimonem, ho veze na taneční soutěž. Jenže den předtím pil, a tak při kontrole nadýchá zbytkový alkohol. Mastný ovšem dělá, jako by řídil s dvěma promile v krvi. 

Adam má štěstí, protože si jej vybírají na stáž do Houstonu. Nejenže je potřeba sehnat peníze, protože Houston něco stojí, nýbrž je to i šance pro Vandu, která se tímto pokusí uspíšit svatbu. Luděk se sice cuká, ale nejspíš tomu neunikne. Ledaže by Vanda v kasinu prohrála své svatební šaty. 

Nenudí se ani Iva, která začíná hrát hlavní roli ve hře rozvádějících se manželů Duškových. Poslední dobou je v kontaktu se všemi členy jejich rodiny. Ve snaze zabránit, aby se ti dva potkali, ale bude muset někoho odmítnout. Pro Žofku by ale právě Iva mohla představovat anděla strážného. Odhalí její sebepoškozování dřív, než se to na ní podepíše? V tom případě by pak kromě masáží mohla svým zákazníkům poskytovat také psychologickou pomoc.

Aby se Iva svojí snahou pomoci brzy nestala pro Duškovy trnem v oku, Zdroj: TV Nova

Vítek to sice znovu bagatelizuje, ale je to nejspíš jen kvůli tomu, že má sám starostí až nad hlavu. Jeho zákazník mu nezaplatil a teď mu chybí na výplaty. Doteď se jim ale s Milošem dařilo, tak snad to bude jen krátkodobá přeháňka. 

Zdroj článku:
  • Autorský text