Diskuze

Ulice: Empatická Ivuška lituje arogantního Bidrmana. To je snad možné jen v seriálu

Ulice: Empatická Ivuška lituje arogantního Bidrmana. To je snad možné jen v seriálu
Je to osamělý chlapec, který neví, co si počít, říká Iva Klímová o Viktoru Bidrmanovi. Ano, přesně o tom drzém mladíkovi, jenž se jí opilý sápal na kapotu a ohrožoval ji i její dceru. Zaplatila mu odškodné, na něž měl podle ní nárok, ale zřejmě by ho nejradši sponzorovala dál.
Zpět na celý článek

Je to osamělý chlapec, který neví, co si počít, říká Iva Klímová o Viktoru Bidrmanovi. Ano, přesně o tom drzém mladíkovi, jenž se jí opilý sápal na kapotu a ohrožoval ji i její dceru. Zaplatila mu odškodné, na něž měl podle ní nárok, ale zřejmě by ho nejradši sponzorovala dál.
Zpět na celý článek
Shrnutí článku: Ulice: Empatická Ivuška lituje arogantního Bidrmana. To je snad možné jen v seriálu
Co chtěl Viktor Bidrman po Ivě Klímové v poslední epizodě?

Viktor Bidrman se dobelhal do salonu, aby po Ivě Klímové chtěl další příspěvky na nákladnou léčbu, protože si prý nemůže vydělat peníze, když nemůže hrát fotbal.

Proč Iva Klímová zpočátku odmítla dát Viktoru Bidrmanovi další peníze?

Iva správně podotkla, že za ukvapené rozhodnutí nastoupit do hry předčasně a proti doporučení lékařů může vinit jen sebe. Prohlásila, že už mu žádné peníze neposkytne.

Jak Iva Klímová nakonec zareagovala na žádost Viktora Bidrmana o pomoc?

Přestože mu odmítla dát peníze, ustrnula se nad ním a slíbila mu, že mu pošle seznam odborníků, kteří by mu s rekonvalescencí mohli pomoct.

Jaký je názor Vítka na požadavky Viktora Bidrmana vůči Ivě?

Vítek Ivině soucitu neustoupil a namítl, že Viktor obdržel odškodné, a pokud neumí hospodařit s penězi, může si za to sám. Podle něj už na nic dalšího nárok nemá.

Jak reagují diváci seriálu na dějovou linku Iva – Viktor Bidrman?

Diváci jsou kritičtí, označují linku za „trapárnu“ a vydírání. Přáli by si, aby Iva byla důraznější a Bidrman byl ze seriálu odstraněn, protože zvedá tlak a otravuje vzduch v Ulici.

Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

90 % lidí miluje tyto české herce
29.07.2025

90 % lidí miluje tyto české herce

Existují herci, kteří vás rozpláčou i rozesmějí v jediné minutě. Herci, kteří když se objeví na obrazovce, ztišíte hlas a usednete na gauč. Herci,...

RETRO KVÍZ: 10 otázek, které ti ukážou, jestli jsi opravdový fanoušek téhle staré dobré osmdesátkové klasiky
31.07.2025

RETRO KVÍZ: 10 otázek, které ti ukážou, jestli jsi opravdový fanoušek téhle staré dobré osmdesátkové klasiky

Policejní akademie je kultovní filmovou sérií, která si doslova podmanila svět. Dokážete si ještě vzpomenout na legendární hlášky a skvělé herecké...

Podívejte se na perličky z natáčení nové Ulice
07.08.2025

Podívejte se na perličky z natáčení nové Ulice

Ulice už před měsíci vyrazila do hor, aby pro nás natočila divoký výlet Martiny, Jirky, Magdy a Petra. Cyklistická výprava se změnila v peklo nejen...

Nenechte si ujít dnešní Ulici: Padnou jedovatá slova a uvidíte léčbu šokem, kterou byste nečekali
15.05.2025

Nenechte si ujít dnešní Ulici: Padnou jedovatá slova a uvidíte léčbu šokem, kterou byste nečekali

Bára sice přísahala, že si Pavla nepustí k tělu a že dokonale oddělí pracovní život od toho osobního, jak na ní ale Jitka vidí, moc jí to nejde....

V Ulici jí nemůžou přijít na jméno. Přesto někomu dodává sílu
25.06.2025

V Ulici jí nemůžou přijít na jméno. Přesto někomu dodává sílu

I když je Soňa zlá a manipulativní potvora, můžeme v ní spatřit něco pozitivního, co se dá využít dobrým způsobem. Soňa se nebojí stát si za svou...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Další pokus o český horor je natočený. Možná se konečně diváci budou bát
20.07.2025

Další pokus o český horor je natočený. Možná se konečně diváci budou bát

Režisér Jan Haluza, který natočil Deníček moderního fotra, se rozhodl, že změní žánr, a tak se zrodil mysteriózní horor Uzel zla, který má podle...

Odraz neuvěřitelné lásky: Jak Dolanský a Vlasáková proměnili ruinu v hřejivé rodinné hnízdo
28.04.2025

Odraz neuvěřitelné lásky: Jak Dolanský a Vlasáková proměnili ruinu v hřejivé rodinné hnízdo

Jeden z nejpevnějších hereckých párů už dokázal udivovat své fanoušky tím, že přes výborně rozjeté kariéry nezanedbal ani rodinný život a čtyři...

Romantika a intriky v novém kabátě. Příběh rodičů Claire a Jamieho vás dostane
28.06.2025

Romantika a intriky v novém kabátě. Příběh rodičů Claire a Jamieho vás dostane

Seriál Cizinka si u nás především díky knižním románům získal mezi ženami velkou popularitu, která dala podnět ke vzniku skupin na sociálních...

Legendární Saxana si dnes může obstarat babské ucho z vlastní zahrádky, podívejte se, jak chalupaří v Kytlici
14.05.2025

Legendární Saxana si dnes může obstarat babské ucho z vlastní zahrádky, podívejte se, jak chalupaří v Kytlici

Chaloupka i její okolí je výbornou vizitkou pro Petru Černockou, která si v Ústeckém kraji vybudovala soukromý ráj a útočiště, kde si užívá...

Diskutujte

Nejnovější diskutované