Diskuze
Ulice: Empatická Ivuška lituje arogantního Bidrmana. To je snad možné jen v seriálu
Ulice: Empatická Ivuška lituje arogantního Bidrmana. To je snad možné jen v seriálu
Viktor Bidrman se dobelhal do salonu, aby po Ivě Klímové chtěl další příspěvky na nákladnou léčbu, protože si prý nemůže vydělat peníze, když nemůže hrát fotbal.
Iva správně podotkla, že za ukvapené rozhodnutí nastoupit do hry předčasně a proti doporučení lékařů může vinit jen sebe. Prohlásila, že už mu žádné peníze neposkytne.
Přestože mu odmítla dát peníze, ustrnula se nad ním a slíbila mu, že mu pošle seznam odborníků, kteří by mu s rekonvalescencí mohli pomoct.
Vítek Ivině soucitu neustoupil a namítl, že Viktor obdržel odškodné, a pokud neumí hospodařit s penězi, může si za to sám. Podle něj už na nic dalšího nárok nemá.
Diváci jsou kritičtí, označují linku za „trapárnu“ a vydírání. Přáli by si, aby Iva byla důraznější a Bidrman byl ze seriálu odstraněn, protože zvedá tlak a otravuje vzduch v Ulici.
Možná jste zmeškali
90 % lidí miluje tyto české herce
Existují herci, kteří vás rozpláčou i rozesmějí v jediné minutě. Herci, kteří když se objeví na obrazovce, ztišíte hlas a usednete na gauč. Herci,...
RETRO KVÍZ: 10 otázek, které ti ukážou, jestli jsi opravdový fanoušek téhle staré dobré osmdesátkové klasiky
Policejní akademie je kultovní filmovou sérií, která si doslova podmanila svět. Dokážete si ještě vzpomenout na legendární hlášky a skvělé herecké...
Podívejte se na perličky z natáčení nové Ulice
Ulice už před měsíci vyrazila do hor, aby pro nás natočila divoký výlet Martiny, Jirky, Magdy a Petra. Cyklistická výprava se změnila v peklo nejen...
Nenechte si ujít dnešní Ulici: Padnou jedovatá slova a uvidíte léčbu šokem, kterou byste nečekali
Bára sice přísahala, že si Pavla nepustí k tělu a že dokonale oddělí pracovní život od toho osobního, jak na ní ale Jitka vidí, moc jí to nejde....
V Ulici jí nemůžou přijít na jméno. Přesto někomu dodává sílu
I když je Soňa zlá a manipulativní potvora, můžeme v ní spatřit něco pozitivního, co se dá využít dobrým způsobem. Soňa se nebojí stát si za svou...
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
Další pokus o český horor je natočený. Možná se konečně diváci budou bát
Režisér Jan Haluza, který natočil Deníček moderního fotra, se rozhodl, že změní žánr, a tak se zrodil mysteriózní horor Uzel zla, který má podle...
Odraz neuvěřitelné lásky: Jak Dolanský a Vlasáková proměnili ruinu v hřejivé rodinné hnízdo
Jeden z nejpevnějších hereckých párů už dokázal udivovat své fanoušky tím, že přes výborně rozjeté kariéry nezanedbal ani rodinný život a čtyři...
Romantika a intriky v novém kabátě. Příběh rodičů Claire a Jamieho vás dostane
Seriál Cizinka si u nás především díky knižním románům získal mezi ženami velkou popularitu, která dala podnět ke vzniku skupin na sociálních...
Legendární Saxana si dnes může obstarat babské ucho z vlastní zahrádky, podívejte se, jak chalupaří v Kytlici
Chaloupka i její okolí je výbornou vizitkou pro Petru Černockou, která si v Ústeckém kraji vybudovala soukromý ráj a útočiště, kde si užívá...
Diskutujte
- Jídlo jako únik i problém. Karolina Machačová míří do Extrémních proměn
- Zítra v Ulici: V pátek budou Laura i Roman úplně paf z toho, co se dozvědí
- Ulice: S mámou se herečka radí o náročných scénách. Je kritická, říká
- 35 let od premiéry Tankového praporu: Rekord, který stále nikdo nezlomil
- Na zítřejší večer zrušte plány. Prima Max vytáhla z rukávu eso. Ve 20:00 vysílá nejlepší film z celých devadesátek
- Kdo si nechá ujít tuhle českou klasiku, dělá chybu. Zítra vysílá ČT 1 fenomenální herecký koncert bez slabého místa
- Gabriela Mikulková má partnera s neobvyklým jménem, se kterým se už několikrát rozešla
- Nejdojemnější fotka Medřické a Vydry. Tento 60 let starý snímek vás dožene k slzám
- Herec Jan Kolařík je věrný Divadlu Husa na provázku, své ženě i pivu
- Kvíz: Filmy, které vyhrály Oscara. Většina lidí nepozná ani polovinu
Nejnovější diskutované
- Prima chystá nejodvážnější seriál posledních let. Tohle nebude pro slabé povahy
- Nejoblíbenější herečka z Ulice nás opustila. Nikdo už ji nepřekoná
- Legenda je zpátky: V sobotu ve 20:20 ovládne televize film, který odstartuje šílený závod s časem o osud lidstva
- Herečka z Ulice popsala chování diváků. Tohle už hraničí s narušením soukromí
- Filmový retrokvíz: Od českých klasik po Hollywood. U otázky č. 5 většina Čechů pohoří
- Hop – a je tu lidoop: Monika Hálová mohla být velkou hvězdou. Osud jí ale připravil krutý konec
- Velký televizní podvod? Seriál Polabí láká na malebnou krajinu, kamery ale klamou tělem
- Překvapilo mě, kolik to obnáší temna. Herečka popsala drsnou realitu
- Ponožkový vrah se vrací. Oneplay uvede mrazivou sérii podle skutečných událostí
- Ulice: Bude to hodně ostré, těší se herec na nové díly. Prozradil i plány na léto