Diskuze

Slunečná 94

Slunečná 94
Janek chce odjet s Hanou a Denisou hledat Johna na Slovensko, ale nemohou, protože Denisa má bolesti.
Zpět na celý článek

Slunečná 94

Slunečná 94
Janek chce odjet s Hanou a Denisou hledat Johna na Slovensko, ale nemohou, protože Denisa má bolesti.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

„Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ Co jste nevěděli o seriálu Smolíkovi
15.03.2021

„Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ Co jste nevěděli o seriálu Smolíkovi

Obyčejná rodinka z Budapešti, která žije obyčejný život. Přece se ale tento maďarský animovaný seriál udržel díky svým příběhům na našich...

Zpěvačka Cher se objeví v animáku Bobbleheads: The Movie
20.10.2020

Zpěvačka Cher se objeví v animáku Bobbleheads: The Movie

Rok 2020 nám zatím nepřinesl žádný velký animák. To se ale před pár dny změnilo s oznámením premiéry nového animovaného filmu společnosti Universal...

Taylor Swift a její dokument Miss Americana
01.03.2021

Taylor Swift a její dokument Miss Americana

Natáčení dokumentů o současných i minulých popových hvězdách je nehynoucím trendem. Na Netflixu se nám tentokrát představila zpěvačka Taylor Swift...

Mistři v oboru, svůdníci a šviháci: To jsou nejoblíbenější seriáloví doktoři
15.11.2020

Mistři v oboru, svůdníci a šviháci: To jsou nejoblíbenější seriáloví doktoři

Představme si nejoblíbenější lékaře, kteří se stali tahouny úspěšných televizních seriálů z nemocničního prostředí. Ve svých rolích dokázali i...

Útes smrti: Hlavní hrdina málem přišel o život, co se mu stalo?
25.09.2020

Útes smrti: Hlavní hrdina málem přišel o život, co se mu stalo?

Charismatický Luke pořádá výletní plavbu, na níž přizve svého dávného kamaráda Matta, který s sebou vezme svou přítelkyni Suzie. K nim se přidávají...

Roman Polanski, život a dílo skandálního režiséra
18.09.2020

Roman Polanski, život a dílo skandálního režiséra

Roman Polanski je režisér francouzsko-polského původu. Kromě známých filmů lemovalo život a kariéru slavného režiséra i mnoho skandálů. Které byly...

Chyť mě, když to dokážeš: Frank Abagnale je dnes uznávaným odborníkem, co mu k jeho úspěchu pomohlo
02.10.2020

Chyť mě, když to dokážeš: Frank Abagnale je dnes uznávaným odborníkem, co mu k jeho úspěchu pomohlo

Film popisuje příběh teprve šestnáctiletého Franka Abagnala, jenž se u policie proslavil velmi zvláštním koníčkem. Svou vychytralostí se dostal k...

Něco pro zasmání aneb ty nejpovedenější filmové parodie
26.01.2021

Něco pro zasmání aneb ty nejpovedenější filmové parodie

Některé filmy jsou hitem. A některé filmy jsou takovým hitem, že se dokonce dočkají vlastní parodie. Tohle jsou ty nejpovedenější, které si můžete...

Blade: Kdo tolik toužil po roli upíra a kdo patřil mezi kandidáty na hlavní roli
14.11.2020

Blade: Kdo tolik toužil po roli upíra a kdo patřil mezi kandidáty na hlavní roli

Příběh filmu vypráví o Bladovi, jehož osudem je zabíjet monstra, která jsou hrozbou pro město. Sám Blade je napůl člověk a napůl upír. Mezi jeho...

Nejlepší hlášky ze seriálu Vyšehrad: Některé jsou inspirované skutečnými výroky
18.09.2020

Nejlepší hlášky ze seriálu Vyšehrad: Některé jsou inspirované skutečnými výroky

Seriál Vyšehrad diváky natolik zaujal, že se chystá filmové zpracování. Zdali budou Lavi a jeho fotbalové eskapády fungovat i na filmovém plátně,...