Diskuze
Slunečná 94
Slunečná 94
Možná jste zmeškali
„Proč jsem si já nešťastná nevzala Pištu Hufnágla!“ Co jste nevěděli o seriálu Smolíkovi
Obyčejná rodinka z Budapešti, která žije obyčejný život. Přece se ale tento maďarský animovaný seriál udržel díky svým příběhům na našich...
Zpěvačka Cher se objeví v animáku Bobbleheads: The Movie
Rok 2020 nám zatím nepřinesl žádný velký animák. To se ale před pár dny změnilo s oznámením premiéry nového animovaného filmu společnosti Universal...
Taylor Swift a její dokument Miss Americana
Natáčení dokumentů o současných i minulých popových hvězdách je nehynoucím trendem. Na Netflixu se nám tentokrát představila zpěvačka Taylor Swift...
Mistři v oboru, svůdníci a šviháci: To jsou nejoblíbenější seriáloví doktoři
Představme si nejoblíbenější lékaře, kteří se stali tahouny úspěšných televizních seriálů z nemocničního prostředí. Ve svých rolích dokázali i...
Útes smrti: Hlavní hrdina málem přišel o život, co se mu stalo?
Charismatický Luke pořádá výletní plavbu, na níž přizve svého dávného kamaráda Matta, který s sebou vezme svou přítelkyni Suzie. K nim se přidávají...
Roman Polanski, život a dílo skandálního režiséra
Roman Polanski je režisér francouzsko-polského původu. Kromě známých filmů lemovalo život a kariéru slavného režiséra i mnoho skandálů. Které byly...
Chyť mě, když to dokážeš: Frank Abagnale je dnes uznávaným odborníkem, co mu k jeho úspěchu pomohlo
Film popisuje příběh teprve šestnáctiletého Franka Abagnala, jenž se u policie proslavil velmi zvláštním koníčkem. Svou vychytralostí se dostal k...
Něco pro zasmání aneb ty nejpovedenější filmové parodie
Některé filmy jsou hitem. A některé filmy jsou takovým hitem, že se dokonce dočkají vlastní parodie. Tohle jsou ty nejpovedenější, které si můžete...
Blade: Kdo tolik toužil po roli upíra a kdo patřil mezi kandidáty na hlavní roli
Příběh filmu vypráví o Bladovi, jehož osudem je zabíjet monstra, která jsou hrozbou pro město. Sám Blade je napůl člověk a napůl upír. Mezi jeho...
Nejlepší hlášky ze seriálu Vyšehrad: Některé jsou inspirované skutečnými výroky
Seriál Vyšehrad diváky natolik zaujal, že se chystá filmové zpracování. Zdali budou Lavi a jeho fotbalové eskapády fungovat i na filmovém plátně,...