Druhá série populárního experimentu Love Is Blind brzy dorazí na Netflix. Jak bude probíhat a na co se těšit

Druhá série populárního experimentu Love Is Blind brzy dorazí na Netflix. Jak bude probíhat a na co se těšit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Letošní Netflixová novinka celosvětově rozšířila nový koncept reality show – svatby naslepo. Na první pohled se to může zdát jako zvláštní nápad, své publikum si to však získalo, a dokonce spolu několik párů skutečně zůstalo. Show měla takový úspěch, že se dočká i druhé série. Co od ní čekat?

Na začátek si ještě zopakujeme, o co vůbec v této show jde. Manželé Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají neobvyklý sociální experiment. Skupina nezadaných mužů a žen si v něm hledají životní lásku, aniž by svého partnera viděli. Zasnoubí se a potom mají před svatbou měsíc na seznámení – jedou spolu na líbánky, nastěhují se k sobě a seznámí se se svými rodinami. Ne všichni si však před oltářem řeknou ano.

V druhé sérii některé věci zůstanou při starém, můžeme se ale těšit i na menší novinky. Jako moderátoři určitě zůstanou Nick a Vanessa Lacheyovi. Vrátí se také buňky, ve kterých se páry poprvé seznámily. Na nich je v podstatě založena celá tato show, díky nim jde o randění na slepo, kdy si páry jen povídají přes zeď. Tvůrci dokonce prozradili, že buňky jsou stále dostupné, ještě tedy není jisté, jestli se použijí stejné nebo dojde k nějakému vylepšení.

Zatímco první série se natáčela v Atlantě, druhá se bude odehrávat v Chicagu, kde už proběhl i casting. Soutěžící jsou vybíráni, podle toho, jestli vypadají, že jsou na takový závazek připraveni. Všichni vybraní bydlí v jednom státu, aby mohl vztah fungovat a nebylo to zbytečně komplikované.

Druhá série by také měla mít větší rozpočet, a tak bychom mohli vidět více párů se zajímavými příběhy. Tvůrci se také rozhodli pro výběr lidí různého věku. Zatímco v první sérii jsme viděli účastníky od 20 do 30 let, ve druhé se tedy můžeme těšit i na starší. Věk je totiž také jedním z faktorů, kterým soudíme ostatní. Show by tedy chtěla ukázat, že ani na věku nezáleží. Tak uvidíme, jak jim to vyjde.

Kvůli koronaviru se poměrně náročné natáčení, trvající dva měsíce, muselo odložit. Druhá série Love Is Blind tedy přijde o něco později, ale měli bychom se jí dočkat již v nejbližších měsících. Premiéra se odhaduje na začátek roku 2021.

Pokud jste tedy ještě neviděli první sérii, pusťte se do toho. Čeká vás spoustu zamilovaných momentů, ale i hádek a pořádných dramat. Tak doufejme, že se na něco podobného můžeme těšit i u další série.