Diskuze

Moje máma veterinářka – sobecký manžel chce mít domácí puťku

Jak se Susanne vyrovná s nátlakem manžela? A co se stane, až Klaus zjistí, že už ho Susanne nebude denně očekávat s teplou večeří? 
Zpět na celý článek

Jak se Susanne vyrovná s nátlakem manžela? A co se stane, až Klaus zjistí, že už ho Susanne nebude denně očekávat s teplou večeří? 
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Josef Jírů ze seriálu ZOO: Rozplete se mu zamotané srdce?
16.06.2022

Josef Jírů ze seriálu ZOO: Rozplete se mu zamotané srdce?

V partě ošetřovatelů v seriálu Zoo jsou zajímaví jedinci. A jedním z nich je i ošetřovatel slonů –⁠ Josef Jírů, kterého představuje Oldřich...

Survivor Česko & Slovensko (19. a 20. díl): Rozhodla se produkce odradit i tu malou diváckou základnu, kterou reality show má?
20.03.2022

Survivor Česko & Slovensko (19. a 20. díl): Rozhodla se produkce odradit i tu malou diváckou základnu, kterou reality show má?

Pokud to byl záměr devatenácté epizody, tak byl nejspíš hodně úspěšný. Opět se řešila nominace do duelu. Sotva hráči pozapomněli na zlodějku Aylin,...

Zábavná a oblíbená karetní hra jako seriál? Netflix říká, že ano, a hlavní role dostaly známé tváře
22.04.2022

Zábavná a oblíbená karetní hra jako seriál? Netflix říká, že ano, a hlavní role dostaly známé tváře

Populární karetní hra „Výbušná koťátka“ dostane seriálovou adaptaci na Netflixu. Ale streamovací služba má v rukávu něco velmi speciálního pro...

Goran Maiello: Nová herecká tvář v seriálu Zoo. Jak se k roli jako herecký nováček dostal?
21.04.2022

Goran Maiello: Nová herecká tvář v seriálu Zoo. Jak se k roli jako herecký nováček dostal?

Herec Goran Maiello má, jak už napovídá jeho jméno, italské kořeny. V Zoo hraje Vojtu Rokla, barmana, který má vypjaté vztahy se svou rodinou. Jde...

Vzpomínáte na Pavla Millera z Ulice? Jeho představitel si zahrál v Chlapovi
28.03.2022

Vzpomínáte na Pavla Millera z Ulice? Jeho představitel si zahrál v Chlapovi

Pavel Miller z Ulice v podání Jana Teplého ml. byl protřelým a schopným manažerem, jenž Lumírovi pomáhal ke křeslu starosty. Pochopitelně tím...

Co Vanda udělá, až ji Luděk odkopne?
08.06.2022

Co Vanda udělá, až ji Luděk odkopne?

Vanda se dál vznáší na obláčku neskrývaného štěstí. Nehodlá marnit čas tím, že by se zamyslela, co vlastně Luďka popohání k tomu, aby s ní –⁠ s...

Co vás čeká příští týden v Ulici? Souboje mezi láskou a žárlivostí
23.04.2022

Co vás čeká příští týden v Ulici? Souboje mezi láskou a žárlivostí

Lumír se snad konečně zbaví Jarušky i Kariny, ale zároveň odradí Kateřinu. Magdinu hádku s Prokopem zaslechne Mirek a malér bude na světě. Miloš...

Jiří Panzner a Dominika Kadlčková z Ulice slaví dnes narozeniny
22.07.2022

Jiří Panzner a Dominika Kadlčková z Ulice slaví dnes narozeniny

Herec Jiří Panzner a modelka Dominika Kadlčková už v Ulici nepůsobí. Svého času v ní ztvárnili zajímavé role. Diváky může zajímat, že je pojí...

Ulice: Prokop míří do Portugalska i bez urýpané Magdy. Důležitý závěr však neudělá jen on
22.06.2022

Ulice: Prokop míří do Portugalska i bez urýpané Magdy. Důležitý závěr však neudělá jen on

Vydrží Magdě s Prokopem jejich bouřlivý vztah? Jen co se objeví první překážka, nejsou schopni se jeden druhému přizpůsobit a najít kompromis....

Barney je zpět! Charismatický herec musí v novém netflixovém seriálu změnit celý svůj život – trailer již vyšel
07.05.2022

Barney je zpět! Charismatický herec musí v novém netflixovém seriálu změnit celý svůj život – trailer již vyšel

Neil Patrick Harris se stal televizní ikonou, když v oblíbeném seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ ztvárnil sukničkáře Barneyho Stinsona. Nyní má...

Diskutujte

Nejnovější diskutované