ZOO: Začátek jednoho zvláštního přátelství

ZOO: Začátek jednoho zvláštního přátelství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co může spojovat Charlieho a Viky? Oba mají hodně velkou fantazii, za sebou pestré životní zkušenosti a nedělají si o sobě vzájemně žádné velké iluze. Viky chtěla původně Charlieho a jeho partu dvojčat dokonce vystěhovat z Petrova bytu.

A najednou se negativní energie ze vztahu vytratila a ti dva jsou přátelé. Jak se sama Viky nazvala, je Charlieho osobním poradcem. Trochu se nudí a spojení se starým světem je pro ni vlastně hodně příjemné. Nakonec, přece i Ilonka je u Charlieho spokojená, tak to nemůže být takový padouch.

A Charlie je rád, že si může nezávazně popovídat s někým zvenčí, protože nezaujatý pohled na věc se někdy může hodit. A Charlie má teď poprvé dilema, kdy se zajímá o ženu, která není z dvojčat a nemá v úmyslu ji zapojit do svého podivného a trochu tajemného podnikání.

Navíc by mohl: „Zabít dvě mouchy jednou ranou“. Mohl by udělat dojem na mladou ženu, která ho zajímá. A také by mohl zabránit hodně velkým darebákům, aby vyhráli nad obyčejným člověkem a partou opuštěných psů.

Jenže problém je v tom, že Kateřina Kytková (Lucie Šteflová) od něj pomocnou ruku nechce přijmout. A co je ještě horší, považuje ho za stejného darebáka, jako jsou lidé, kteří ji chtějí připravit o útulek, který provozuje po dědovi.

Charlie se proto obrátil na Viky, aby mu nezaujatě poradila, co dělat, když se chce parta vlků pustit do beránka a ten nestojí o záchranu. A vlastně se mu rada od čerstvé matky docela hodí.

Jenže s Kateřinou bude problém. Má ještě stále romantické představy o životě a věří, že spravedlnost si cestu najde. Charlie už je o nějaký ten rok starší a pochopil, že i spravedlnost se občas může ztratit a potom nezbývá nic jiného, než jí cestičku trochu označit.

Charlie se od Ilonky dozvěděl, jak to vlastně s tím pozemkem, na kterém stojí útulek, je. Právě v tom místě mají hodně vlivní lidé z kraje v úmyslu stavět bytový komplex. A do celého projektu je zapojený i hejtman Polcar, který má už přislíbeno, že nejluxusnější střešní apartmá bude obývat jeho syn. Ten má totiž přítele a Polcar ho chce tak trochu uklidit, protože mu není moc příjemné, když se veřejně řeší synova orientace.

Jak Charlie pochopil, nešlo by tedy o bitvu s nějakými místními podvodníky, jako je starosta Brázda, ale v tomto případě to je první liga, a pokud se mu nepodaří vymyslet dobrý plán a přesvědčit Kateřinu, že je na její straně, tak nejspíš o pozemek přijde a s tím i její psi o své útočiště.

Základem jsou samozřejmě dobré informace a jen drby od Ilonky nestačí. Proto je povolaná i Markéta, aby o povedené skupině investorů zjistila všechno, co zjistit jde. Jenže s Kateřinou mu nejspíš nepomůže, na to bude sám.

Kateřina a Charlie, zdroj: FTV Prima
Zdroje článku: