Zlatá labuť: Zlomená srdce, lavina vášně a kouzlo zakázaného ovoce

Zlatá labuť: Zlomená srdce, lavina vášně a kouzlo zakázaného ovoce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jednou velkou neznámou v nové sérii bude vztah Ireny, Aleny a samozřejmě půjde také o Lukáše. Irena byla zřejmě v určitém okamžiku do Aleny zamilovaná, ale draze za to zaplatila. A to hned třikrát.

Ztratila velice těžce získané postavení ve firmě, na kterém pracovala mnoho let. A moc a vliv má Irena ráda víc než cokoliv jiného. Kvůli své lesbické lásce jí rodiče sebrali děti a kdykoliv to mohou zopakovat, a to tak snadno, jako když ji odstřihli od rodinných peněz. A nelze přehlédnout ani drastickou léčbu elektrošoky. Ta sice z medicínského hlediska Ireně nezměnila orientaci, ale zažila takovou bolest, že už sama přiznala, že by to déle nevydržela.

Když dá Irena všechny tyto věci na pomyslnou misku vah, přičemž na druhé misce je vztah k Aleně, pro Alenu to moc dobře nevypadá. Irena nemůže být bez moci, kterou jí rodina zajišťuje. A to, že ji všichni budou hlídat a čekat na první přešlap, je více než jasné.

Navíc je Irena natolik silná, aby v sobě alespoň na čas dokázala své city hodně dobře schovat. To ale neznamená pro jejího manžela, že se mu ženuška vrátí se skloněnou hlavou do manželského lože a jejich vztah bude stejný jako před lety, které tak rád Lukáš připomíná. Irena se sice párkrát s Lukášem sblížila, ale rozhodně to nebylo proto, že by po něm toužila. Bylo to jen součástí plánu, jak všechny přesvědčit, že je „uzdravená“. Mít Lukáše na své straně se jí rozhodně vyplatí především kvůli synům, o jejichž osudu její manžel spolurozhoduje. Lukáš dříve nebo později pochopí, že je vlastně stejně sám jako v době, kdy se Irena scházela s Alenou. Irena také nemůže přehlédnout, že její synové už nejsou jedinými možnými dědici rodinného impéria. Teď má syna i Petr.

Irena s rodinou
Irena s rodinou | Zdroj: TV Nova

Hodně slibně to vypadá s novou ředitelkou obchodu Toni. Jak už jsme psali, bude ohledně vztahů hodně volnomyšlenkářská. Nabízí se vztah s Petrem Kučerou, ale ten bude spíš hledat matku pro svého syna. Trochu potěšení by si zasloužil i Lukáš. A nikde nebylo řečeno, že by se nová ředitelka musela zajímat jen o muže. Bude mít na dohled osamělou Alenu. Pravděpodobnost, že by se Alena kvůli „normálnosti“ dala zpět dohromady s Jakubem je velmi malá. A mladá žena rozhodně nebude chtít žít bez lásky.

Se srdcem na cáry zřejmě skončí Martin. Eva přišla na chuť trochu jinému stylu potěšení, než by mohla dostávat od Martina. Od muže chce cítit nadvládu a moc, a to jí nezkušený Martin těžko nabídne. A Gruber se nepolepší jen proto, že mu manželka jednou ukázala, jak snadno ho může dostat do problémů. On jí to bude chtít vrátit, stejně jako Ireně.

Zdroj článku:
  • Autorský text