S následujícími filmy si užijete večer o samotě, ale i ve skupině – zajímavá čtveřice z Netflixu

S následujícími filmy si užijete večer o samotě, ale i ve skupině – zajímavá čtveřice z Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po dlouhém pracovním dni si chce udělat člověk nejčastěji klidný večer u pěkného filmu. Jenže když zrovna nic nedávají v televizi a ani nemáte doma hodící se DVD, mohl by být Netflix správným řešením. Následující filmy jste možná ještě neviděli.

Asi to ukončím (2020) – 59 %

Pokud máte chmurnou náladu, stojí za zhlédnutí psychologické drama Charlieho Kaufmana, které vás ohromí. V „Asi to ukončím“ jsou Jessie Buckleyová (Mladá žena) a Jesse Plemons (Jake) pár na pokraji rozchodu, když víkendová návštěva Jakeových rodičů všechno ještě více zamotá.

Nekonvenční vypravěčský styl a bohaté snové sekvence pomohly k tomu, že se stal oblíbeným mezi kruhy mnoha kritiků, ač diváci nebyli zase až tak ohromeni.

Eurovision: Příběh skupiny Fire Saga (2020) – 65 %

Fanoušci filmu „Mamma Mia“ – a muzikálů obecně – by si mohli v Eurovizi najít nový oblíbený film, ve kterém hrají Will Ferrell a Rachel McAdamsová dvojici nejlepších přátel, kteří doufají, že na ně bude jejich rodné město Húsavík hrdé. Přátelé se totiž rozhodli vystoupit na největší mezinárodní písňové soutěže.

Odvážní interpreti a jejich kolegové zazpívají spoustu písní, které vám jistě uvíznou v hlavě – ale ještě trvalejší jsou témata veselého filmu o domově, lásce a identitě.

Jako v bavlnce (2020) – 69 %

Rosamund Pikeová získala Zlatý glóbus za svůj výkon jako podvodnice Marla ve snímku „Jako v bavlnce“. Jejími hlavními obětmi jsou spíše starší lidé. Ale zde nejde jen o příběh, kostýmní návrhářka Deborah Newhallová řekla, že Marlin výběr šatů je pro příběh stejně významný jako její podrazy.

Když Marla vyzvedne svého svěřence, aby ho odvezla do zařízení pro asistované bydlení, oblékne si veselé žluté oblečení a „vypadá jako květiny přicházející do domu jednoho letního rána,“ vysvětluje Newhallová. Také bychom se měli zmínit o Peterovi Dinklageovi, který zde hraje mužskou hlavní roli.

Všem klukům, které jsem milovala (2018) – 71 %

Tady sice mluvíme jen o prvním dílu, ale na Netflixu najdete celou trilogii tohoto příběhu. Začínající románek Lary Jeanové s Peterem Kavinským je sladký, ale druhotný ve srovnání se základními vztahy, které má naše snící protagonistka se svou rodinou.

Hraní postavy Lary Jeanové bylo „splněným snem“ pro mladou herečku Lanu Condorovou: „Hrát Laru Jeanovou je ten největší dar, který jsem si jako herečka mohla přát... a ještě víc jako asijsko-americká herečka.“