Vladimír Kukačka z Ulice se řadí mezi největší padouchy tohoto seriálu

Vladimír Kukačka z Ulice se řadí mezi největší padouchy tohoto seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příběh Vladimíra Kukačky se v Ulici udál už před více jak deseti lety, přesto si na něj řada diváků pamatuje. Možná i proto, že dějové lince Vladimíra Kukačky a Jitky Farské lze přiklepnout popisek „nejdramatičtější”.

Vladimír Kukačka začínal v Ulici v očích Jitky Farské jako ideální chlap

Co by za něj žena, která byla svým manželem záletníkem už několikrát zklamaná, dala?  Řeč je o Vladimírovi Kukačkovi, který se do života rodiny Farských vloudil někdy v roce 2006. Vše začalo docela nevinně, když si šel Kukačka koupit dort od Jitky, která jednu dobu pekla na zakázku. Slovo dalo slovo, přeskočila jiskra a Vladimír Kukačka byl najednou součástí rodiny. Jitka Farská v podání herečky Ilony Svobodové měla už dost svého nevěrného muže Oldy Farského, kterého hraje Ondřej Pavelka, a proto netrvalo dlouho a Kukačkovi propadla.

Aby také ne, když byl Vladimír Kukačka v podání Pavla Rímského ukázkovým rodinným typem – na rozdíl od Ondřeje Pavelky, kterému scénář předepisoval jednu nevěru za druhou.

Pavel Rímský, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Pohádka, která se proměnila v horor

Možná by kdejaký mužský divák namítl, že na Kukačkovi nehrálo už něco od začátku. Divačky však Jitku Farskou více než chápaly. Konečně potkala někoho, kdo ji zbožňoval a o kterého se nemusela dělit s milenkami.

Jitka Farská se ke Kukačkovi přestěhovala a žila s ním tři roky. Po této době však procitla. Kukačka už se jí nezdál tolik galantní a jeho pozornost jí spíše otravovala. S Kukačkou se rozešla a myslela si, že se z toho rychle otřepe. Opak však byl pravdou. Kukačka začal Jitku pronásledovat všude, kudy chodila. V Ulici se rozvinulo téma stalkingu. Došlo to tak daleko, že Kukačka unesl Jitku i její dceru Lídu na chatu, kde jim oběma hrozilo nebezpečí. Nakonec však byl Kukačka dopaden a postaven před soud.

Jenže díky velmi dobrému právníkovi Vodičkovi se Kukačkovi podařilo se z obvinění vyvléknout. Kdyby tou dobou nechal Kukačka Jitku na pokoji, mohl být na svobodě. Jenže on si nemohl pomoct a Jitka skončila na chatě podruhé. Tentokrát ji i vážně zranil. Po této příhodě by snad musel mít Kukačka za právníka samotného vládce pekel, aby se z toho vyvlékl. Soudní spor s Kukačkou, který se dlouho vlekl, nadobro skončil někdy v roce 2010. Tehdy byl Kukačka odsouzen a v seriálu Ulice skončil. Nadobro se v něm však zapsal jako ten největší padouch všech dob.

Rovnat se s ním mohl později například Radek Mastný (Pavel Novotný), který se nebál na své protivníky vytáhnout kdejakou špínu. Dobrým padouchem v Ulici byl také manžel Adriany Peškové - Robert Bláha, kterého si zahrál Vuk Čelebić.

 

Zdroje: