Příští týden v Ulici: Herman starší chce dát řeč, Mário zpacká svatbu a Tomášek si vezme na mušku alkoholiky

Příští týden v Ulici: Herman starší chce dát řeč, Mário zpacká svatbu a Tomášek si vezme na mušku alkoholiky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože spolu nemluvili 20 let, má Jiří Herman starší náhle neodkladnou potřebu hovořit se synem. Svatbu, kterou Ája už dlouho netrpělivě vyhlíží, by mohl ohrozit Máriův neuvážený počin. Novinář Tomášek se pustí do článku, jehož téma Blankou silně otřese. Sonin syn Erik se začne vybarvovat.

Otcovo chování začne být Jirkovi podezřelé

Když se Jiří Herman starší bez ohlášení a s kyticí objevil v salonu, Gábinu to samozřejmě překvapilo. Pan soudce „šel náhodou kolem“ v naději, že si bude moct promluvit se synem. Několik hodin na něj potom čekal v hospodě U Jindřicha, ale Jirka o kontakt s manipulativním otcem neprojevil zájem.

Jak se však potvrdí příští týden, pan soudce o rozhovor s ním opravdu stojí. Ačkoli se nestýkali dvacet let a přivykli odloučení, Herman senior teď bude číhat na Jirku dokonce i kousek od domu, aby se mohli – opět čistě náhodou – potkat. Co za tou náhlou snahou asi vězí?Jirka otci konečně šanci, aby mu řekl, co má na srdci?

Máriův kousek ohrozí svatbu s Ájou

Ája se na vysněnou svatbu těší už hrozně dlouho, a tak ji samozřejmě potěší každičký náznak toho, že se Mário pustil do příprav. Když Vendula upustí pár drobečků, aby kamarádku uklidnila, Ája je s radostí zhltne a těší se, čím ji asi ženich překvapí. Nebyl by to ale Mário, aby nevyvedl nějakou neplechu. Jeho poslední psí kus zanechá všechny kromě Áji v nejistotě a napětí. Pravdu se před nevěstou budou snažit všemožně utajit, nic se však nedá tutlat věčně. Jak Ája zareaguje na Máriův nejnovější kousek a proč si on sám nakonec nebude jistý vůbec ničím?

Narozeninová oslava pro Áju se vydařila, ale co svatba?
Narozeninová oslava pro Áju se vydařila, ale co svatba? | Zdroj: TV Nova

Tomáškův příští článek zneklidní Blanku

Míchat práci a soukromí, to nikdy nedělá dobrotu. Uvědomí si to také Blanka, která s dcerou prožívá její novou lásku k novináři Daliboru Tomáškovi. Ten se totiž právě pustí do dalšího zajímavého tématu, které se těsně a bolestně dotýká její rodiny. Tomášek se rozhodne napsat o abstinujících alkoholicích a daný článek nezahájí právě nejlepším způsobem. Tím u Blanky rozpoutá moře pochybností o své profesionalitě, etice a pochopitelně také o upřímnosti vztahu s Kristýnou. Čeho se Blanka bude v souvislosti se článkem obávat nejvíce? Jak Tomáškův počin přijme Evžen?

Jsou Tomáškovy city upřímné?
Jsou Tomáškovy city upřímné? | Zdroj: TV Nova

Eddieho první střet s průšvihářem Erikem

Že v Sonině domácnosti nepanuje žádná rodinná idylka, je už divákům dobře známo. Teprve příští týden se ale začne vybarvovat její synáček Erik. Toho vytáhla z jeho bývalé školy, kde se údajně chytl nějaké špatné party, a nechala ho s Ireniným požehnáním přesunout právě na naše uliční gymnázium, aby ho měla pod dohledem.

Pro puberťáka není snadné chodit do školy, kde učí zrovna jeho rodič. Ještě náročnější je přesouvat se do nového prostředí a kolektivu uprostřed školního roku. Jsou ale situace, kdy už se na tyto okolnosti nelze vymlouvat a brát na ně ohledy. Erik se začne chovat naprosto nevhodně a pustí se do prvního konfliktu s tělocvikářem Eddiem. Následně vyvede ještě něco dalšího, co bude pro Magdu signálem, že by měla být ve střehu.

Zdroj článku:
  • Presskit Nova