Nejsvůdnější prodavačka ze Zlaté labutě porodila syna

Nejsvůdnější prodavačka ze Zlaté labutě porodila syna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Role pohledné prodavačky Evy Duškové udělala z méně známe herečky během několika týdnů hvězdu. Jak však Beáta Kaňoková předvedla, zůstala nohama na zemi a místo hvězdného chování herecké hvězdy upřednostnila rodinu. Jako by to všechno měla do poslední chvíle naplánované, protože nemusela z natáčení odcházet.

Diváky tak kvůli těhotenství neošidila ani o jednu ze dvou nejzajímavějších dějových linek, která je u celé řady diváků dokonce ta nejoblíbenější. Eva a Gruber tak budou mít pletky i v premiérových dílech, ale zatím zůstávají diváci v napětí. Možná Eva konečně pochopí, že Gruberová není jediná, kdo se rozhodl Alenu šikanovat, a najde ten jediný možný způsob, jak Grubera zabavit, aby dal Aleně pokoj. Nakonec, Eva už ve druhé sérii předvedla, že i takový diktátor, jako je Gruber, má pár mužských slabostí. Vypadá to, že paní Gruberová už konečně porodí, a to by mohla být chvíle pro Evu.

Herečka Beáta Kaňoková dlouho bříško maskovala, ale když se objevily první fotografie s přiznaným těhotenstvím, bylo zřejmé, že jí to v tomto období sluší ještě víc než v dobové módě, kterou nosí v seriálu. Dalo se tedy předpokládat, že v domácnosti herečky se objeví chlapeček, pro prvorozenou čtyřletou Juditu mladší bratr.

Beata byla velice aktivní téměř do porodu a rozdávala kolem sebe zářivé úsměvy. Těsně před očekávanou událostí ji ještě potrápila chřipka. Boj s ní byl trochu komplikovanější, protože blížící se porod jí nedovolil užívání běžných léků.

Nakonec vše dobře dopadlo a na světě je zdravý kluk. Jeho jméno je zatím pro fanoušky herečky v utajení, ale vzhledem k její aktivitě na sociálních sítích, kde se pochlubila fotkou miminka, si tajemství pro sebe dlouho nenechá.

Doslova před pár dny přišel do našeho života náš malý T. Buď šťastný, buď zdráv a buď si jistý, že sis vybral dobře. Milujeme tě,

oznámila světu Beáta.

Zdroje článku: