Vilma Cibulková z Ulice oslaví dnes 26. března své narozeniny

Vilma Cibulková z Ulice oslaví dnes 26. března své narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete, jak do seriálu Ulice a do života Lenky Hejlové vtrhla její matka v podání Vilmy Cibulkové? Stalo se to někdy v roce 2014. Přítomnost Ivany Drápalové v Ulici způsobila nejen šok její dcery, která s ní dlouho nebyla v kontaktu, nýbrž i nečekaný zvrat v dosavadní dějové lince.

Vilma Cibulková je na prahu šedesátky

I přestože se herečka Vilma Cibulková v seriálu Ulice už dlouho neobjevuje, diváky by mohlo zajímat, že 26. března oslaví své 59. narozeniny. Vilma Cibulková je tak na prahu šedesátky, na oslavu kulatin si však bude muset ještě chvíli počkat.

Jakou roli Vilma Cibulková sehrála v Ulici? Hrála maminku Lenky Hejlové. Hned po tom, co se v Ulici Ivana Drápalová ukázala, bylo znát, že je z toho její dcera v rozpacích. Mezi ženami to nebylo jednoduché, a tak byly obě nejradši, když se neviděly.

Zejména pro Lenku to byl šok, protože v době, kdy se její maminka objevila, měla doma Mirinku a byla s Jardou Hejlem opět těhotná.

Co přinutilo Ivanu vyhledat svou dceru? Především stíny minulosti. Nikdy jí totiž nebyla dobrou matkou, v jejich mateřských povinnostech jí totiž často bránil alkohol. S alkoholem se prala i v době, kdy se na prahu Lenčiných dveří ukázala.

Lence nebyla tato návštěva vůbec příjemná, už vůbec ne, když se ukázalo, že Ivana hodlá u Lenky zůstat a odčinit své dřívější nevhodné chování. Naštěstí na ni Lenka není sama. Má svého muže a po svém boku také skvělou tchyni Miriam Hejlovou, která jí s maminkou pomáhá.

Miriam Hejlová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Vztah s dcerou urovnala, aby se s ní znovu musela rozloučit

Během svého pobytu u dcery procházela depresemi i výčitkami svědomí. Lenka s Miriam ji však z toho dokázaly dostat. Výborným lékem na úzkostné stavy byl pro ni také Henry z hospody, se kterým Vilma Cibulková začala chodit.

Jenže drama v duši Ivany Drápalové muselo zákonitě vybublat na povrch a schytala to Klára Pešková (mstivá máma Adriany Peškové). Tu při hádce Ivana Drápalová strčila ze schodů. Klára spadla tak nešikovně, že už jí nebylo pomoci. Po tomto dílu se v Ulici rozběhlo vyšetřování. Na něm se mimo jiné podílel kriminalista a přítel Miriam Hejlové Peter Kadlec.

Podezření byli v té době paradoxně všichni. Všichni z bytového domu měli s Klárou Peškovou nějaké spory. A to buď ohledně zvyšování nájmů nebo hrozby vystěhování. Když se pak Pešková při pádu ze schodů zabila, všem se ulevilo. Málokdo by tipoval, že skutečnou vražedkyní bude Vilma Cibulková.

Tato děsivá scéna byla pro ni v Ulici jedna z posledních. Jako Ivana Drápalová nastoupila do vězení, kde si začala odpykávat svůj trest.   

 

Zdroje: