Čtvrteční Ulice: Hynek je na nejlepší cestě ztratit Dášu a Milena si zadělává na pořádný problém

Čtvrteční Ulice: Hynek je na nejlepší cestě ztratit Dášu a Milena si zadělává na pořádný problém
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hynek má pro všechny ve svém okolí jen stížnosti a kritiku. Synka sice nechá na hlídání Radkovi, ale Dáše a Gábině to vytmaví. Bouře se přežene také nad vztahem Radka a Mileny. On totiž před ní varuje Slávka a doporučí mu, aby si finance Druhé šance ohlídal. Napjaté to ve čtvrtek bude i u Nyklů.

Hynek kope kolem sebe, i když mu Mastný hlídá kluka

Dáša se ve čtvrtek omluví Gábině za to, jak na ni byl Hynek nepříjemný. Dodá ale, že za jeho domněnky přece nemůže. V každém případě by Gábina ocenila, kdyby si vzájemné neshody řešili mezi sebou a ji už do ničeho nezatahovali. Koneckonců se nabídla jen jako chůva pro Tomáška, nic víc. Toho teď kvůli pracovnímu vytížení musí přesunout na tátu. Radek Mastný je všelijaký, ale jako dědeček se mnohokrát osvědčil. Pro Tomáška i Šimona má připravený zajímavý program na motokárách.

Hynek netušil, že má jeho synka hlídat právě Mastný, a když se o tom dozví, radostí skákat nebude. Nakonec se nechá přesvědčit, aby Tomáška s Radkem na motokáry pustil. Mastný vezme kluka také do hospody, kde mu Milena nabídne palačinky.

Když si večer Hynek pro syna přijde, Gábina se ho pokusí zdržet, nabídne mu kávu a chce si v klidu popovídat. On ale nemá náladu na žádné poučné rozhovory. Dášu poslední dobou vůbec nepoznává a je přesvědčený, že se všechno začalo hroutit kvůli její sobecké honbě za kariérou. Gábina se staví spíš na její stranu, protože má pocit, že podobnou situaci s Hynkem sama zažila. Nepříliš šetrně mu to naznačí a on se samozřejmě urazí ještě víc. Vždy byl a bude za toho nejhoršího!

Čára přes rozpočet: Slávek chce vidět Milenino účetnictví

Milena se u večeře chystá zpracovat Slávka, aby jí šel z cesty a přestal se tolik zajímat o finance Druhé šance. Za tím účelem přijde do hospody oblečená tak vyzývavě, že z Kaštana vyloudí obdivné hvízdnutí. Zatímco dotyčný prodejce barev a laků uneseně zírá, Radek na adresu své ženy nespokojeně brblá a oznámí jí, že se obléká jako rajda. Navíc jí to proti Slávkovi stejně nepomůže, Mastný mu doporučí, aby se nenechal ovlivňovat a zajímal se, kam putují peníze pro neziskovou organizaci. Slávek si v důsledku toho usmyslí, že chce nahlédnout do účetnictví, a Mileně začne docela téct do bot. Pochybení ale přiznávat nehodlá.

Slávek si teď asi na Milenu posvítí.
Slávek si teď asi na Milenu posvítí. | Zdroj: TV Nova

Lumír si kvůli Vendule podá máti

Lumír se ve čtvrtek stane svědkem toho, jak Vilma vychvaluje Martinku, a vzpomene si na oprávněné zklamání své dcery Venduly. Proto mámu rázně utne a vysvětlí jí, že tohle obdivování musí jednou provždy skončit. Přesně kvůli tomuhle byla Vendula posledně nepříjemná, poněvadž ji mrzelo, jak přívětivě se babička chová k Martině, ale odměřeně a necitelně k ní. Vilma po všech těch obviněních zůstane zaraženě koukat. Tohle přece vůbec nechtěla! Mrzí ji to a ráda by se Vendulce omluvila, ale to jí Lumír zatrhne. Vendy nesmí vědět, že babičce všechno vyzradil.

Zdroj článku:
  • Autorský text